Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

HC Care - HC Anti-Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Bakım Kremi - 50 ml

Marka:

HC Care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Isononyl Isononanoate İzononil İzononanoat Kremsi yapıda fakat yağlı olmayan ester yapılı cildi nemlendirmeye yaran bir bileşiktir. Cildi esnekleştirir ve kuru cildi nemlendirir.

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Cyclomethicone Siklometikon Siklometikon bileşenleri, siloksan taşıyıcı sıvının nihai olarak tamamen buharlaşmasının istendiği kozmetik ürünlerde kullanılır. Cildi kaplaması gereken ancak daha sonra yapışkan k...

Düşük

+
Sodium Acrylates Copolymer Sodyum Akrilat Kopolimer Kozmetikte doku geliştirici, bağlayıcı ve film oluşturucu ajan olarak işlev gören sentetik bir polimerdir.

Orta

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

Çok İyi

+
Behenyl Alcohol Behenil Alkol Behenil alkol, formülasyonlarda viskoziteyi düzenlemek için kullanılan bitkisel kökenli doymuş bir yağlı alkoldür. Kıvam arttırıcı ve stabilizatör görevi görür. Cilde yumuşak ve kadi...

Çok İyi

+
Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Acetyl Hexapeptide-8 Asetil Heksapeptid-8 Asetil heksapeptid-8, çok çeşitli cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde kullanılan sentetik olarak türetilmiş bir peptittir (Peptitler, cildimizin kolajen, elastin gibi çeşitli yapıtaşların...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Ethyl Ascorbic Acid Etil Askorbik Asit Etil askorbik asit suda çözünür, stabil bir C vitamini türevidir. Etkili bir antioksidandır, kolajen sentezini arttırır ve kırışıklıkları azaltır. Cilt aydınlatma etkisi sebebiyle kozm...

Orta

+
Glyceryl Glucoside Gliseril Glukozit Gliserin ve glikoz cilt için en iyi bileşenlerden bazılarıdır ve Gliseril Glukozit her ikisine de sahiptir. Nemi cildin en üst katmanlarına çeken ve dehidrasyonu önlemek için orada hapseden ...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Hydrolyzed Corn Starch Hidrolize Mısır Nişastası Hidrolize mısır nişastası, mısır nişastasının su ile hidrolize edilmesi ile elde edilmekyedir. Normal mısır nişastasından biraz farklıdır. Su ile temas ettiğinde şişme eğilimi göst...

Çok İyi

+
Beta Vulgaris Root Extract Pancar Kökü Ekstresi Pancar bitkisinden elde edilen bir renk pigmentidir. Kozmetik ürünlerde güzel bir kırmızı renk elde etmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
PEG-35 Castor Oil PEG-35 Hint Yağı PEG-35 hint yağı, doğal hint yağı (Ricinus Communis Tohum Yağı) bazlı oldukça güvenli ve faydalı bir bileşendir. Yüzey aktif madde, deterjan ve emülsifiye edici ajan olarak kullanılır....

Orta

+
Aesculus Hippocastanum Seed Extract At Kestanesi Tohum Ekstresi At Kestanesi bitkisi tohumlarının ekstresidir. Bu türden elde edilen özler 'escin' olarak bilinen, yumuşak sabunlu bir his veren ve güçlü anti-inflamatuar bileşikler olan saponinler içerir. ...

Çok İyi

+
Retinyl Palmitate Retinil Palmitat Retinoid ailesine ait olan retinil palmitat, retinol ve palmitik asidin bir esteridir ve soluk sarı bir renkte olup yoğun bir sıvıdır. Kozmetik ürünlerde cilt görünümünü iyileştirme, anti...

Çok İyi

+
Inositol İnositol İnositiol, cilde faydalı yağ asidi lesitininin ana bileşenlerinden biri olan vitamin benzeri bir bileşendir. Gliserin ile aynı kimyasal kategoridedir, bu nedenle içeriğindeki bazı nemlendiric...

Çok İyi

+
Calcium Pantothenate Kalsiyum Pantotenat Kalsiyum Pantotenat, bitkilerde ve hayvan dokularında her yerde bulunan, antioksidan özelliğe sahip suda çözünen B5 vitamininin kalsiyum tuzudur. Pentotenat, koenzim A'nın (CoA) bir bileşeni v...

Çok İyi

+
Linoleic Acid Linoleik Asit Linoleik asit; doğal olarak oluşan, doymamış omega-6 bir yağ asididir. Linoleik Asit, aspir ve ayçiçeği tohumu yağları da dahil olmak üzere birçok bitkisel yağda bol miktarda bulunur. Esa...

Çok İyi

+
Hyaluronic Acid Hyaluronik Asit Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Kendi ağırlıgından fazla suyu bünyesinde tutabilmektedir.

Çok İyi

+
Glycine Soja Sterols Soya Fasulyesi Sterolü Soya fasulyesi sterolü, soya fasulyesinde bulunan fitosteroller olarak adlandırılan bitki bazlı alkollerdir. Cilt üzerinde tabaka oluşturarak nemin buharlaşmasına izin vermez böylece cildin d...

Düşük

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Palmitoyl Oligopeptide Palmitoil Oligopeptit Yağ asidi olan palmitik asidin birkaç amino asitle karışımıdır. Peptitler cildi onarma özelliğine sahiptir. Palmitoyl oligopeptide, palmitoyl hexapeptide-12 ve palmitoyl tripeptide-1 için es...

Çok İyi

+
Palmitoyl Tetrapeptide-7 Palmitoil Tetrapeptit-7 Palmitoil Tetrapeptid-7, palmitik asit ve Tetrapeptid-7'nin reaksiyon ürünüdür. Yapılan çalışmalarda, krem formülasyonuna eklendiğinde sonuçlarda ciltte gençleşme etkisi ve pürüzsüzlü...

Çok İyi

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Glyceryl Stearate Citrate Gliseril Stearat Sitrat Gliseril stearat sitrat, sitrik asit ve gliseril stearatın bir esteridir. Formülasyona ve hangi miktarda kullanıldığına bağlı olarak yumuşatıcı, emülgatör veya yüzey aktif madde olarak k...

Çok İyi

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Hexylene Glycol Heksilen Glikol Heksilen glikol, kozmetik endüstrisinde mükemmel bir çözücü olarak kullanılmaktadır. Birbiri içinde çözünmeyen iki farklı su ve yağ gibi maddelerin karışmasına yardımcı olur. Ham ma...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Sodium Phytate Sodyum Fitat Sodyum fitat, antioksidan fitik asidin sentetik tuz halidir. Kozmetik endüstrisinde metallerin suya bağlanmasını engelleyen bir şelatlama maddesi olarak kullanılır. Kozmetik ürünün görünü...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama