Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

HC Care - HC Face Armour 4 Etkili Günlük Koruyucu Güneş Kremi - 50 ml

Marka:

HC Care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Caprylyl Methicone Kaprilil Metikon Cildi besleyen ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan geçirgen bir bariyer sağlayan bir maddedir. Berrak, renksiz ve kolay yayılabilir uçucu bir sıvı silikondur. Doğal bitki yağları ile o...

Orta

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Methyl Methacrylate Crosspolymer Metil Metakrilat Çapraz Polimer Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

Orta

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Alpha-Arbutin Alfa-Arbutin Alfa-Arbutin, Rhodiola chrysanthemifolia, Rhodiola sacra ve mevcut verilerle diğer organizmalarda bulunan doğal bir üründür. Alfa- Arbutin cildi aydınlatan, pigmentasyonu engelleyen bir ajandır...

Çok İyi

+
Scenedesmus Rubescens Extract Scenedesmus Rubescens Ekstresi Scenedesmus rubescens, tatlı su göllerinde yaşayan tek hücreli bir mikroalgadır. Yapılan çalışmalar sonucunda UV ışınlarının neden olduğu yaşlanmanın hücresel belirtilerini baskılay...

Çok İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Tranexamic Acid Traneksamik Asit Traneksamik asit, trans-4-(aminometil)sikloheksan karboksilik asit (24.4. 5), 4-metilbenzonitrilden sentezlenir. Traneksamik Asit. Traneksamik asidin melanin üretimine müdahale etmesinden dolayı ci...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Hydrogenated Polydecene Hidrojene Polidesen Yağ içinde su emülsiyonlarında, jellerde, losyonlarda ve sıvı ürünlerde kullanılır. Yağlı his bırakmayan bir yumuşatıcıdır. Düşük ve yüksek pH sistemlerinde kararlıdır.

Düşük

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Ginkgo Biloba Leaf Extract Ginkgo Biloba Yaprağı Ekstresi Ginkgo Biloba, yelpaze şeklinde yaprakları olan büyük olan, Çin'e ve güney Japonya'ya özgü bir ağaçtır. Ginkgophyta bölümünde yaşayan tek türdür, diğerlerinin soyu tükenmiştir. Ağ...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Sodium Acrylates Copolymer Sodyum Akrilat Kopolimer Kozmetikte doku geliştirici, bağlayıcı ve film oluşturucu ajan olarak işlev gören sentetik bir polimerdir.

Orta

+
Trisodium EDTA Trisodyum EDTA Tetrasodyum EDTA (etilendiamintetraasetik asit anlamına gelir), bir "şelatlayıcı" olarak kullanılan suda çözünür bir bileşendir, bu da belirli mineral iyonlarını etkisiz hale getirmek içi...

Çok İyi

+
Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

Çok İyi

+
Polyhydroxystearic Acid Polihidroksistearik Asit Polihidroksistearik asit, hint yağından elde edilen yumuşak bir mumdur. Kozmetik ürünlerde kıvam verici, emülsiyon stabilitazörü ve süspansiyon ajanı gibi çeşitli fonksiyonları yerine ge...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama