Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

83

Stokta yok
0Yorumlar

Incia - Hindistan Cevizi Butter Tüm Vücut İçin 15mL

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

%100 Doğal Hindistan Cevizli Butter, içeriğindeki yoğun Hindistan Cevizi Yağı ile cildin koruyucu bariyer tabakasını destekleyerek içindeki nemi hapsetmeye ve cildin yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı olur. Makademya Yağı, yağ asitleri ve potasyum açısından zengin olup özellikle palmitoleik asit ile cildi pürüzsüzleştirmeye katkı sağlar.

Shea Yağı ise A ve E vitamini açısından zengindir. Cildi derinlemesine besleyerek su kaybını önler ve cildin uzun süre nemli kalmasını sağlayarak cilt bariyerini güçlendirir. Aynısefa Yağı ise etkili nemlendirici özelliği ile ciltteki kaşıntı ve kızarıklığı azaltmaya yardımcı olur ve %100 Doğal Hindistan Cevizli Butter içeriğinde yer alır.

Jojoba Yağı, ciltte yağlı his bırakmadan kolayca emilir. Nem bariyerini koruyarak cildin genç ve sağlıklı görünmesine destek olurken antioksidan özelliği ile dış etkenlere karşı koruyucu bir tabaka oluşturur.

%100 Doğal Çatlak Önleyici Yağı, içerdiği yağlar soğuk sıkım yöntemi ile üretilir ve %100 doğal arı balmumu ile yoğunlaşma sağlar. Cildin doğal florasına uyumlu olduğu BioArge Laboratuvarlarında test edilmiştir.

%100 Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ, sentetik boya ve koku içermez. Kokusu doğal yağlardan gelir ve rengi bitkisel yağların doğal renginden oluşur. Hindistan Cevizi Yağından gelen doğal ve hoş bir koku içerir.

Kullanım: %100 Doğal Hindistan Cevizli Butter, tüm vücut için nemlendirici olarak kullanılabilir. Dudaklar ve eller gibi hassas bölgelerde de kullanılabilir ancak yüz bölgesinde kullanımı önerilmez. Yaz döneminde deniz suyundan yıpranan saç uçlarına da uygulanabilir.

Marka:

Incia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
D-Limonene D-Limonen Avrupa'da düzenlenmiş 26 alerjenden biridir. Limonsu kokusu nedeniyle kozmetikte kullanılır. Birçok bitki, meyve ve sebzede bulunur. Ayrıca turunçgillerin, turşuların, kerevizlerin derisinde ...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Wax Ayçiçeği Tohumu Mumu Helianthus annuus bitkisinin tohumundan elde edilen mumudur. Kozmetik formülasyonlarda nemlendirici özelliği ve ürün dokusunu geliştirmesi amacıyla kullanılır. Ayrıca, sorunlu cildi sakinle...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

Çok İyi

+
Macadamia Integrifolia Seed Oil Makademya Tohum Yağı Yerli bir Avustralya cevizi olan Macadamia cevizinden elde edilen altın sarısı yağ. Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, yumuşatıcı ve besleyici yağ asitleri ile yüklüdür . Yüksek ole...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama