Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Sensatia - Hint İnciri Rötuş Gece Kremi

Marka:

Sensatia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

Çok İyi

+
Cetearyl Glucoside Setearil Glukozit Özellikle düşük viskoziteli losyonlar ve hatta spreyler için harika olan şeker bazlı bir emülgatör. Kozmetikte öncelikle emülgatör olarak işlev gören setearil alkol ve glikoz karışım...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Oil Shea Yağı;Karite Yağı Shea yağı, Afrika'ya özgü bir ağaç olan Butyrospermum parkii'nin meyvesinden elde edilen bitkisel bir yağdır. Shea yağı öncelikle stearik ve oleik asitler gibi yağ asitlerinden oluşur.

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Aleurites Moluccana Seed Oil

İnceleniyor

+
Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract Kakadu Eriği Ekstresi Antioksidan özelliklere sahiptir. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara...

Çok İyi

+
Euphorbia Cerifera Wax Kandelilla Mumu Euphorbia Cerifera Wax, Euphorbia cerifera'dan elde edilen bir mumdur. Euphorbia cerifera'nın kabul edilen bilimsel adı Euphorbia antisyphilitica'dır. Cildin nemini kaybetmesini önlemeye yardımc...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Seed Oil Argan Çekideği Yağı Latince adı Argania Spinosa olan ağacın çekirdeklerinden elde edilen yağdır. Argan yağı içerik olarak yaklaşık %45-55 oleik asit, %28-36 linoleik asit, %10-15 palmitik asit ve %5-7 stearik ...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Zea Mays Starch Mısır Nişastası Mısır nişastası, özellikle yağlı ciltlerde parlamayı ve yağlılığı azaltmaya yardımcı olur ve ürünlerdeki yapışkanlık hissini önler. Bu özellikler, makyaj uygulamalarında olduğu...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Extract Vanilya Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Cilt koruma maddesi: Dış etkenlerin cilt üzerindeki zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur. Pürüzsüzleştirici ajan: Cildi eşit hale getirm...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Tamarindus Indica Extract Demirhindi Ekstresi;Hinthurması Ekstresi Tamarindus indica bitkisinin kabuk harici meyve kısmından elde edilen ekstresidir. Demirhindi yüksek miktarda antioksidan etkiye sahip tartarik asiti bol miktarda içeririr. Serbest radikallerin s...

Çok İyi

+
Opuntia Ficus-Indica Seed Oil Hint İnciri Çekirdeği Yağı Opuntia Ficus-Indica bitkisi çekirdeğinin soğuk sıkılmasıyla elde edilen sabit yağdır. İçeriğinde E vitamini, fitosteroller, doymamış yağ asitleri ve antioksidan etkiye sahip bileşikler...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Santalum Album Oil Sandal Ağacı Uçucu Yağı Doğu Hint Sandal ağacı olarak da bilinen sandal ağacından elde edilen uçucu yağdır. Parfüm ürünleri için güçlü kalıcılıkta ve genelde "hoş koku" olarak nitelendirilen bir maddedir. ...

Çok İyi

+
Pogostemon Cablin Oil Paçuli Uçucu Yağı;Tefarik Uçucu Yağı Pogostemon cablin bitkisinin su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Antienflamatuar, büzücü, antiseptik özellikleri nedeniyle kozmetik ürünlerde kullanılır. Ciltteki şişli...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Extract Biberiye Ekstresi Rosmarinus officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içerir. Ana maddesi rosmarinik asi...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Extract Tıbbi Lavanta Ekstresi Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstredir. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlatıcı özellikleriyle ön pla...

Düşük

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama