Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

La Roche Posay - Hydreane BB Cream

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Isohexadecane İzohekzadekan Cilt bakım maddesi ve yumuşatıcıdır. Özellikle yağlı ciltler için kullanılır.

Çok İyi

+
Isodecyl Neopentanoate İzodesil Neopentanoat İzodesil Neopentanoat, dallı zincirli desil alkollerin ve neo pentanoik asidin esteridir. Güneşten koruyucu maddeler veya pigmentler gibi belirli bileşenlerin neden olduğu yağlı veya ağırlı...

Çok İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Aluminum Starch Octenylsuccinate Alüminyum Nişasta Oktenilsüksinat Bu bileşen, kimyasal olarak modifiye edilmiş nişastanın bir alüminyum tuzudur. Alüminyum Nişasta Oktenilsüksina Kozmetikte kullanılan sentetik bir toz kıvamlaştırıcı madde, emici ve topa...

Orta

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid Tereftaliliden Dikamfor Sülfonik Asit Ecamsule olarak da adlandırılan Tereftaliliden dikamfor sülfonik asit, ultraviyole (UV) ışığı emen bir bileşiktir. Özellikle UVA koruması için geniş spektrumlu koruma sağlar. Bu bileşen...

İyi

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Drometrizole Trisiloxane Drometrizol Trisiloksan Drometrizol trisiloksan, güneş ışığının zararlı UVA ve UVB ışınlarını emerek cildi koruması çin çeşitli güneş kremlerinde aktif bileşen olarak kullanılır. Fotostabil bir filtred...

İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Triethanolamine Trietanolamin Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır. Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Passiflora Edulis Oil Çarkıfelek Meyvesi Yağı Çarkıfelek meyvesi yağının cildi yatıştırıcı özellikleri belgelenmiştir. Aynı zamanda bir likopen kaynağıdır ve domateslerde yaygın olan bir antioksidandır.

Çok İyi

+
Passiflora Edulis Seed Oil Çarkıfelek Meyvesi Tohum Yağı Passiflora Edulis Seed Oil, Passiflora edulis, Passifloraceae bitkilerinin tohumlarından elde edilen sabit yağdır. Maracuja yağı olarak da bilinir. Kuru cildin görünümünü ve verdiği hissi i...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Magnesium Aluminum Silicate Magnezyum Alüminyum Silikat Magnezyum alüminyum silikat, magnezyum, alüminyum, silika ve oksijenden oluşan doğal olarak oluşan bir kildir. Kil daha sonra saflaştırılır ve kozmetik formüllerin dokusunu ve işlevini iyil...

Orta

+
Zea Mays Oil Mısır Yağı Mısır yağı, yaygın olarak mısır bitkisinin tohumundan elde edilir. Yağ, cilt tarafından en kolay emilen E Vitamini olan alfa-tokoferol kaynağı olarak kabul edilir. E vitamini güçlü bir a...

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Palmitic Acid Palmitik Asit Palmitik asit, en bilinen doymuş yağ asitlerinden biridir. İnsan adipoz (yağ) dokusunun %21-30'unu oluşturur. Cilt bakımı ürünlerinde;nemlendiricilerde yumuşatıcı olarak, cildi güzel ve p...

Çok İyi

+
Benzyl Benzoate Benzil Benzoat Peru ve Tolm balzamında doğal olarak bulunan Benzil Benzoat, hafif tatlı yaygın olarak kullanılan bir koku bileşenidir. Çözücü olarak da kullanılabilen benzil benzoat mikroplara ve haşerel...

Orta

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Acrylates Copolymer Akrilat Kopolimer Acrylates Copolymer, kozmetik ürünlere su direnci kazandıran mükemmel bir film oluşturucu polimerdir. Renkli kozmetiklerde, güneş ve cilt bakımında, saç bakım ürünlerinde, tıraş kremler...

Düşük

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Argilla Kil Kil kozmetik formülasyonlarda fiziksel peeling, fazla yağı emme, kiri ve yabancı maddeleri temizleme ve cildi canlandırma amaçlarıyla kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Oil Pirinç Kepeği Yağı Pirinç kepeği yağı, kepeğinden ifade edilen sabit yağdır. Esas olarak linoleik, oleik, palmetik ve stearik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Besleyici ve nemlendirici yağ asitlerinin ...

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama