Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Loccitane - Immortelle Divine Extract - Immortelle Divine Serum

Marka:

Loccitane

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Ascorbyl Glucoside Askorbil Glukozit Askorbil Glukozit oldukça etkili bir antioksidandır, kollajen sentezini geliştirir ve kırışıklıkları azaltır. Cilt aydınlatma etkisi ile aktif bileşen, ilgili cilt kremleri ve bakım ürü...

Çok İyi

+
C14-22 Alcohols C14-22 Alkol C14-22 Alcohols, kozmetik ürünlerde kullanılan bir bileşik grubudur. Kozmetik ürünlerde su ve yağ bileşenlerinin birleştirilmesini sağlayan emülsiyonları stabilize etmek için kullanılır...

Çok İyi

+
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Hidroksietil Akrilat/Sodyum Akriloildimetil Taurat Kopolimer Hidroksietil akrilat/sodyum akriloildimetil taurat kopolimer, formülasyonda çözeltileri koyulaştıran, emülsifiye eden ve stabilize eden bir jelleştirici ajandır. Cilt üzerinde kadifemsi bir y...

Orta

+
Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

Çok İyi

+
Helichrysum Italicum Extract Ölmez Çiçek Ekstresi Helichrysum Italicum Extract, Sonsuz, Helichrysum italicum, Compositae çiçeklerinin bir özüdür. Yaraların iyileşmesinde rol oynayan bir anti-inflamatuar madde içerir. Ayrıca, yeni hücreleri ...

Çok İyi

+
Helichrysum Italicum Flower Oil Ölmez Çiçek Uçucu Yağı;Altın Otu Uçucu Yağı Helichrysum italicum bitkisinin toprak üstü kısımlarından su distilasyonu yöntemi sonucu elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antienflamatuar, antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahip...

Çok İyi

+
Bellis Perennis Flower Extract Koyungözü Çiçek Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

Çok İyi

+
Camelina Sativa Seed Oil Ketencik Tohumu Yağı Camelina sativa bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemi sonucunda elde edilen sabit yağıdır. Sağlıklı bir cilt için gerekli olan E Vitamini, omega-3 yağ asitleri ve antioksidan kaynağ...

Çok İyi

+
Borago Officinalis Seed Oil Hodan Tohumu Yağı Hodan tohumunun soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde bir omega-6 yağ asidi olan gama-Linolenik Asit (GLA) bulunur. GLA, cilt sağlığının ve bariyer fonksiyonun...

Çok İyi

+
Echium Plantagineum Seed Oil Kırkbatıran Tohum Yağı Kırkbatıran Tohum Yağı cildin nem bariyerini onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olarak cildin dış etkenlere karşı daha az hassas olmasını sağlar. Bu bitkinin tohumlarından elde edilen ...

Çok İyi

+
Myrtus Communis Oil Mersin Uçucu Yağı Mersin çalısından su distilasyonu ile elde edilen uçucu yağdır. Cildi canlandırıcı etkisi bulunmaktadır. Antibakteriyel ve antifungal özellikleri sayesinde cilt görünümüne katkı sağla...

Çok İyi

+
Menyanthes Trifoliata Leaf Extract Menyanthes Trifoliata Yaprak Ekstresi Menyanthes Trifoliata Leaf Extract, Menyanthes trifoliata bitkisinin yapraklarından elde edilen doğal bir bitki ekstresidir. Cilt bakım ürünlerinde kullanıldığında cildin nemlenmesine yardım...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Mel Bal Journal of Cosmetic Dermatology'deki bal hakkında harika bir inceleme makalesi, muhtemelen en eski cilt bakım bileşeni olduğunu ve MÖ 4500 yıllarından kalma kanıtların bazı göz kremi tarifl...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Adenosine Adenosin İyi bir anti-inflamatuar ajandır (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı). Yara iyileşmesine yardımcı olabilir. Hatta cildin kendi kolajen üretimine yardımcı olabilir. Bu sayede ...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Corn Starch Modified Modifiye Mısır Nişastası Mısır nişastası ve kalsiyum tuzunun reaksiyona sokulmasıyla elde edilen bir hammaddedir. Mısır nişanstası özellikle yağlı ciltlerde parlamayı ve yağlılığı azaltmaya yardımcı olur v...

Çok İyi

+
Sucrose Palmitate Sükroz Palmitat Palmitik asit ve sükroz şekerinin reaksiyona sokulması sonucunda elde edilen bir ham maddedir. Formülasyon içeriğindeki yağ ve su fazlarının homojen bir şekilde karışmasını sağlayan em...

Çok İyi

+
C12-20 Alkyl Glucoside C12-20 Alkil Glukozid C12-20 Alkyl Glucoside, kozmetik ürünlerde kullanılarak cildi temizlemek ve arındırmak için etkili bir şekilde kullanılır. Kir, yağ ve kalıntıları ciltten uzaklaştırarak cildi temiz ve ...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Glyceryl Linoleate Gliseril Linolat Gliseril Linoleat, esas olarak O/W emülsiyonlarını (su içinde yağ emülsiyonları) stabilize etmek için kullanılan ve çeşitli bitkisel yağlardan üretilen bir emülgatördür. Gliseril Linol...

Çok İyi

+
Sclerotium Gum Sklerotyum Sakızı Sclerotium Gum, Sclerotium rolfssii bakterisi tarafından üretilen bir polisakkarit sakızıdır. Glikoz monomerlerinden oluşur. Daha yaygın olarak kullanılan ksantan sakızına benzer bir maddedi...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

Çok İyi

+
Polysorbate 60 Polisorbat 60 Kozmetik sektöründe emülgatör (su ve yağın birbirine karışmasına yardımcı olan madde) olarak kullanılan polisorbat 60, kozmetik sektöründe nemlendiricilerde, saç kremlerinde kullanılan...

Orta

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Zinc Gluconate Çinko Glukonat Glukonik asitten suyun uzaklaştırılmasıyla elde edilen çinko glukonat, antiseptik ve sıkılaştırıcı (büzücü) özelliklerinden dolayı kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. antimikrobiy...

İyi

+
Copper Gluconate Bakır Glukonat Bakır glukonat, esas olarak mineral kaynaklarından elde edilen bir tuzdur. Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) görevi görür ve iltihaplanma sürecini geçirmey...

Çok İyi

+
Magnesium Aspartate Magnezyum Aspartat Amino asit olan aspartik asidin magnezyum tuzudur. Aspartik asit kollajen oluşumunu destekleyen bir amino asittir. Kozmetik ürünlerde, magnezyum aspartat, nemlendirici ve yumuşatıcı bileşen ola...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama