Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Loccitane - Immortelle Divine Youth Oil - Immortelle Divine Yağ Bazli Serum

Marka:

Loccitane

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Borago Officinalis Seed Oil Hodan Tohumu Yağı Hodan tohumunun soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde bir omega-6 yağ asidi olan gama-Linolenik Asit (GLA) bulunur. GLA, cilt sağlığının ve bariyer fonksiyonun...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Helichrysum Italicum Extract Ölmez Çiçek Ekstresi Helichrysum Italicum Extract, Sonsuz, Helichrysum italicum, Compositae çiçeklerinin bir özüdür. Yaraların iyileşmesinde rol oynayan bir anti-inflamatuar madde içerir. Ayrıca, yeni hücreleri ...

Çok İyi

+
Helichrysum Italicum Flower Oil Ölmez Çiçek Uçucu Yağı;Altın Otu Uçucu Yağı Helichrysum italicum bitkisinin toprak üstü kısımlarından su distilasyonu yöntemi sonucu elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antienflamatuar, antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahip...

Çok İyi

+
Camelina Sativa Seed Oil Ketencik Tohumu Yağı Camelina sativa bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemi sonucunda elde edilen sabit yağıdır. Sağlıklı bir cilt için gerekli olan E Vitamini, omega-3 yağ asitleri ve antioksidan kaynağ...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Rosa Moschata Seed Oil Misk Gülü Çekirdeği Yağı Rosa Moschata Tohum Yağı, Rosa moschata Rosa Eglanteria'nın tohumlarındanelde edilen bir yağdır. Rosa moschata tohumu yağı (genelde kuşburnu yağı olarak anılır), belirli bir yabani gül t...

Çok İyi

+
Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

Çok İyi

+
Echium Plantagineum Seed Oil Kırkbatıran Tohum Yağı Kırkbatıran Tohum Yağı cildin nem bariyerini onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olarak cildin dış etkenlere karşı daha az hassas olmasını sağlar. Bu bitkinin tohumlarından elde edilen ...

Çok İyi

+
Hippophae Rhamnoides Fruit Oil Yalancı İğde Meyvesi Yağı İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Oil Portakal Uçucu Yağı Citrus aurantium dulcis tüm bitki kısımlarından elde edilen uçucu yağdır. İçeriğinde sitrik asit, malik asit ve cilt yenilemeyi sağlayan AHA'lar (alfa-hidiroksi asit) vardır. Aynı zamanda...

Çok İyi

+
Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

Çok İyi

+
Myrtus Communis Oil Mersin Uçucu Yağı Mersin çalısından su distilasyonu ile elde edilen uçucu yağdır. Cildi canlandırıcı etkisi bulunmaktadır. Antibakteriyel ve antifungal özellikleri sayesinde cilt görünümüne katkı sağla...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama