Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

90

Stokta yok
0Yorumlar

Incia - Kaş ve Kirpik Güçlendirici Serum 10mL

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

INCIA %100 Doğal Kaş ve Kirpik Serumu, soğuk sıkım teknolojisi ile elde edilen doğal bitki yağları, yağ asitleri ve zengin vitamin içeriği sayesinde kaş ve kirpik köklerini beslemeye yardımcı olur. Kökten uca bakım yaparak kaş ve kirpiklerin sağlıklı bir şekilde uzamasına ve dolgunlaşmasına destek sağlar.

Serumun içeriğinde bulunan Hint yağı ve Argan Yağı yüksek nem tutma özellikleriyle kaş ve kirpikleri nemlendirir. Bu da kaşların ve kirpiklerin güçlenmesini, dolgun ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını destekler.

Tatlı Badem Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı ve Susam Yağları ise güçlü bir antioksidan olan E vitamini bakımından zengindir. Bu yağlar kaş ve kirpikleri dış etkenlere karşı korur ve dökülmesini önler.

Susam yağının içeriğindeki vitaminler ve yağ asitleri kaş ve kirpiklerin beslenmesine katkı sağlar, seyrekleşen kaş ve kirpiklerin toparlanmasına yardımcı olur.

INCIA %100 Doğal Kaş ve Kirpik Serumu, Argan yağı sayesinde hızlı bir şekilde emilir ve kaş ve kirpiklerin yumuşamasını sağlar, daha sağlıklı bir görünüm kazanmalarına destek olur. Doğal yağlar ve E vitamini içeriği, kaş ve kirpiklerin doğal yapısını korur, kırılmalarını önler ve kolay şekil almalarını sağlar.

Ayrıca, microblading, lifting, ipek kirpik gibi işlemler sonrasında dökülen kaşlar için de kullanımı uygundur. Dermascan Laboratuvarları tarafından yapılan bağımsız klinik çalışmalar sonucunda, kullanıcıların %90'ında 4 haftada gözle görülür bir etki gösterdiği belirtilmektedir.

Kullanım: INCIA %100 Doğal Kaş ve Kirpik Serumu, kullanmadan önce yatmadan önce temiz cilde 1 damla serum uygulayarak kirpik diplerinize ve kaşlarınıza nazikçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bu şekilde serumun etkinliği maksimum seviyeye çıkarılabilir ve gece boyunca köklerde beslenme ve yenilenme sağlanabilir.

Marka:

Incia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama