Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Baboon Natural - Katı Saç Kremi

Baboon Natural Katı Saç Kremi, saçınızın parlaklığını arttırmaya ve saçınızın güçlenmesine yardımcı olabilecek bir saç kremidir. Bu saç kremi, saçınızın parlaklığını arttırmaya ve saçınızın güçlenmesine yardımcı olan doğal bileşenleri içerir. Kullanımı: Banya sırasında saçlarınız suyun altındayken saçlarınızda ve saç derinizde gezdirmeniz ve 1-2 dakika bekleterek kullanmanız öneriliyor. Alternatif olarak, sıcak suda ellerinizle kremi biraz yumuşatıp saç ve saç derinizde masaj yaparak da kullanabilirsiniz. Saçlarınızda 1-2 dakika bekletikten sonra tarayıp, durulayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Cera Pirinç Kepeği Mumu Oryza Sativa Bran Cera, Pirinç, Oryza sativa L., Poaceae'den elde edilen bir mumdur. Cildi besler, yumuşatır, nemlendirir ve daha parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cilt bakım ür...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Vegetable Protein Hidrolize Sebze Proteini Çeşitli sebzelerin asidik, alkalin veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen bir ham maddedir. Bu işlem için kullanılan sebzeler buğday, mısır, soya fasulyesi ve bezelye gibi sebzeler olabilir....

Çok İyi

+
Isoamyl Laurate İzoamil Laurat İzoamil Laurat, izoamil alkol ve laurik asitten türetilmiştir. Hafif, kadifemsi bir his veren cilt yumuşatıcı ve nemlendirici olarak kozmetik ürün formülasyonlarında kullanılmaktadır. Ayr...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Bis-Dimonium Methosulfate Bis-Dimonium Metosülfat Bis- Dimonium Methosulfate, saçın daha kolay taranması, pürüzsüzlüğü ve parlaklığı açısından iyi bir performansa sahip, biyolojik olarak kolayca parçalanabilen bir bakım maddesi.

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Cymbopogon Martini Oil Palmarosa Uçucu Yağı Cymbopogon martini bitkisinin topraüstü kısımlarının buhar veya su distilasyonu yöntemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Sebum üretimini dengeleyici ve antimikrobiyal özelliklerinden ...

Çok İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Oil Vanilya Meyvesi Yağı Orchidaceae familyasına ait Vanilla Planifolia bitkisinin meyvelerinden elde edilen yağdır. Kendine has kokusuyula bilinen bu bitkiye bu kokuyu veren vanilin adlı bileşiktir. Bitkinin meyve yağ...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama