Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

91

Stokta yok
0Yorumlar

Gladsture - Keçi Sütlü Ballı Sabun 120 g

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Gladsture Keçi Sütlü Ballı Sabun, tüm cilt tipleri için uygun olup özellikle hassas ve kuru ciltler tarafından tercih edilebilir. İçeriğindeki keçi sütü, cildin daha genç ve taze görünmesine destek olurken, mineraller ile cildi besler ve saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Balın yoğun nemlendirici etkisi, shea yağı ve zeytinyağı ile arttırılarak en kuru ciltlerde bile tahriş etmeden nemlendiren bir bakım sağlar. Hindistan cevizi yağı, yüksek nem sağlayarak cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olur ve cilt ve saçın derinlemesine temizliğinde etkilidir. Hint yağı, E vitamini ve diğer antioksidanlarca zengin olup, yüksek nemlendirici ve iyileştirici özellikleri sayesinde sabuna zengin, kremsi bir köpük kazandırır.

Kullanımı: Su ile köpürtün ve köpüğü cildinize masaj yaparak uygulayın, ardından bol su ile nazikçe durulayın.

Marka:

Gladsture

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Goat Milk Keçi Sütü Keçi sütü, insan derisi aynı pH'a sahiptir. Bu nedenle cilt bariyerine hasar vermez ve hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir. Nem çekici özelliği vardır ve cildin nem...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Oil Vanilya Meyvesi Yağı Orchidaceae familyasına ait Vanilla Planifolia bitkisinin meyvelerinden elde edilen yağdır. Kendine has kokusuyula bilinen bu bitkiye bu kokuyu veren vanilin adlı bileşiktir. Bitkinin meyve yağ...

Çok İyi

+
Honey Bal Journal of Cosmetic Dermatology'deki bal hakkında harika bir inceleme makalesi, muhtemelen en eski cilt bakım bileşeni olduğunu ve MÖ 4500 yıllarından kalma kanıtların bazı göz kremi tarifl...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama