Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

81

50% indirim
0Yorumlar

Maruderm - Saç Kremi | Kepeğe Karşı Etkili Saç Kremi 300 ML | Normal/Yağlı Saçlar

Stokta var
150.00₺ 300.00₺ 150.00₺

Maruderm Kepek Önleyici Saç Kremi, saç sağlığını korumak ve kepek oluşumunu minimize etmek için tasarlanmış yenilikçi bir dermo-kozmetik üründür. Bu krem, saç ve saç derisine kapsamlı bir bakım sunarken içeriğindeki zengin bileşenlerle dikkat çeker. Prebiyotik, Bamboo Ekstraktı, Saccharide Isomerate, Çay Ağacı Yağı ve Adaçayı Yağı gibi etkin maddeler, saç derisinin mikrobiyal dengesini korumaya ve saçın nem seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Bu özel formül, saçın doğal parlaklığını artırırken aynı zamanda estetik bir görünüm sunar.

Kullanım: Temizlenmiş ve ıslak saça, saç derisine masaj yaparak yeterli miktarda ürünü uygulayın. Ürünü saçınızda 5-10 dakika bekletin ve ardından bol suyla durulayın. Haftada 2-3 kez kullanmanız önerilir. Ürün haricen kullanılır, gözle direkt temasından kaçınmalısınız. Göze temas halinde bol su ile durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.

Marka:

Maruderm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Climbazole Klimbazol Klimbazol, insanlarda saç derisinde mantarların neden olduğu kepek ve egzamanın oluşmasını engelleyen antimikrobiyal bir ham maddedir. Bu nedenle esas olarak kepek önleyici ürünlerde bulunur...

Çok İyi

+
Ceteareth-25 Stearat-25 Stearat-25, kozmetik ürün formülasyonlarında temizleyici ve emülsifiye edici olarak kullanılmaktadır. Birbiri ile karışmayan su ve yağ gibi maddelerin karışmalarını destekler. Malzemeler...

Orta

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Salvia Officinalis Oil Adaçayı Uçucu Yağı Adaçayından elde edilen uçucu yağdır. Temel ürünün tadını ya da kokusunu azaltır. Ağız bakım ürünlerinde tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda antioksidan özelllikl...

Düşük

+
Amodimethicone Amodimetikon Uzun süreli saç bakım faydaları nedeniyle özellikle saç bakım ürünleri için önerilir. Saç ürünlerinde elektriklenme önleyici etkisi vardır. Aynı zamanda saça parlaklık ve kolay tara...

Düşük

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Saccharide Isomerate Sakkarit İzomerat Sakkarit izomerat, mısır türevi şekerlerin moleküler yapısının yeniden düzenlenmesiyle elde edilir. İşlem sonucunda nem bağlayıcı özellik kazandırılır ve yapısı cildin doğal nemle...

Çok İyi

+
Bambusa Vulgaris Shoot Extract Bambu Sürgüsü Ekstresi Bambusa, Bambusa vulgaris, Poaceae bitkilerinin sürgünlerinden elde edilen bir ekstrakttır. Bambu ekstresi, cildi nemlendirme ve nem dengesini koruma yeteneğine sahiptir. Bu nedenle, nemlendirici ...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

Çok İyi

+
Inulin İnülin İnülin, prebiyotik ve potansiyel antikanser aktiviteye sahip belirli bitkilerin kökleri tarafından üretilen, doğal olarak oluşan, sindirilmeyen ve emilmeyen bir oligosakkarittir. Prebiyotik akt...

Çok İyi

+
Polyquaternium-10 Polikuaterniyum-10 Sentetik, pudra formunda ve suda çözünebilen bir maddedir. Kozmetik ürünleri kalınlaştırmaya, cilt veya saç üzerinde bir film oluşturmaya yardımcı olabilen bir maddedir. Aynı zamanda mü...

Düşük

+
Trideceth-5 Trideceth-5 Trideceth bileşenleri, tridesil alkolün polietilen glikol eterleridir. Trideceth sonundaki sayı, moleküldeki ortalama etilen oksit birimi sayısını gösterir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bak...

Orta

+
Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

+
Laureth-9 Laureth-9 Laureth-9, kozmetik ürünlerde emülgatör ve yüzey aktif madde olarak kullanılmaktadır. Yüzey aktif olarak kullanıldığında ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Emülgatör olarak kull...

Orta

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Fructose Fruktoz Fruktoz birçok besin maddesinde bulunan altı karbonlu bir monosakkarit yapılı şekerdir. Beyaz katı bir görünüme sahip olan fruktoz, suda çok kolay çözünür. Bal, ağaç meyveleri, kavun v...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama