Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Klorane - Kinin ve Organik Aşk Çiçeği İçerikli Saç Kremi

Marka:

Klorane

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Hydroxypropyl Starch Phosphate Hidroksipropil Nişasta Fosfat Hidroksipropil nişasta fosfat, kozmetikte doku iyileştirici ve viskozite kontrol ajanı olarak işlev gören bir nişasta bileşenidir. Ürünü daha yoğun kıvamlı hale getirir. Bu durum ürünle...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Behenamidopropyl Dimethylamine #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Cinchona Succirubra Bark Extract Kınakına Kabuğu Ekstresi Cinchona Succirubra ağacı kabuğundan elde edilen ekstresidir. İçeriğindeki flavonoid ve fenol bileşikler sebebiyle antioksidan özelliği bulunmaktadır. Çevresel etkilerin neden olduğu serbe...

Çok İyi

+
Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract Alp Yıldızı Çiçek/ Yaprak Ekstresi Leontopodium Alpinum Çiçeği/Yaprak Özü, Leontopodium alpinum L., Asteraceae'nin çiçek ve yapraklarının özüdür. Tüm cilt tipleri için oldukça faydalıdır. Bu doğal bitkisel bitki olduk...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Ceteareth-33 Ceteareth-33 Ceteareth grubu, kimyasal bir reaksiyon olan etoksilasyon olarak bilinen bir işlemle üretilir. Setil alkol veya stearil alkole etilen oksit eklenmesiyle sentezlenen bileşiklerdir. Yüzey gerilimini...

Orta

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Pantolactone Pantolakton Pantolakton, cildin nemi tutmasına yardımcı olmak için bir nemlendirici görevi görür ve cildin parlak, sağlıklı ve dolgun görünmesini sağlar. Pantenol harika bir nemlendirici bileşen sa...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Pyridoxine HCL Pirodoksin Hidroklorür B6 vitamininin bilimsel olarak ismidir. Kozmetik endüstrisinde saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Saç ürünlerinde saçı yumuşatmaya,kolay taramaya ve elektirklenmesini önleye...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama