Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Sensatia - Kleopatra'nın Gülü Yüz Peelingi

Marka:

Sensatia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Cetearyl Glucoside Setearil Glukozit Özellikle düşük viskoziteli losyonlar ve hatta spreyler için harika olan şeker bazlı bir emülgatör. Kozmetikte öncelikle emülgatör olarak işlev gören setearil alkol ve glikoz karışım...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera Yaprak Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Montmorillonite Montmorillonit;Kırmızı Kil Montmorillonit, alüminyum silikat ve hidratlı magnezyumdan oluşan yeşil bir kildir. Adını 1847'de keşfedildiği Montmorillon (Vienne, Fransa) köyünden alır. Fransa'nın güneyinde ve hatta A...

Çok İyi

+
Kaolin Kaolin Kaolin bir kil türüdür veya daha doğrusu, doğal olarak oluşan sulu bir alüminyum silikattır. Kaolin beyasz renginden dolayı kozmetik formüllere opaklık ve beyazlık kazandırmak için küç...

Çok İyi

+
Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Oil Shea Yağı;Karite Yağı Shea yağı, Afrika'ya özgü bir ağaç olan Butyrospermum parkii'nin meyvesinden elde edilen bitkisel bir yağdır. Shea yağı öncelikle stearik ve oleik asitler gibi yağ asitlerinden oluşur.

Çok İyi

+
Argania Spinosa Shell Powder Argan Ceviz Kabuğu Tozu Argania Spinosa Shell Powder, argan ağacının kabuğundan elde edilen doğal bir toz formudur. Kozmetik endüstrisinde peeling ve eksfoliye ürünlerinde kullanılan bir bileşendir. Argania Spinosa...

Çok İyi

+
Carica Papaya Fruit Carica Papaya Meyvesi Carica Papaya Meyvesi, ciltte harikalar yaratan ve çeşitli kişisel bakım ve kozmetik formülasyonlara eklenen doğal bir içeriktir. Daha sağlıklı, genç ve parlak kalması için derinlemesine ...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Seed Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Fragaria Vesca Fruit Extract Çilek Meyve Ekstresi Fragaria Vesca Meyve Özü, Çilek, Fragaria vesca L., Rosaceae meyvesinin özüdür. Yyüksek antioksidan içeriği sayesinde serbest radikallerle savaşır ve cildi oksidatif stresin neden olduğu h...

Çok İyi

+
Hibiscus Sabdariffa Flower Extract Ebegümeci Çiçeği Ekstresi Hibiscus Sabdariffa Çiçek Özü, Hibiscus sabdariffa çiçeklerinin bir özüdür. Çeşitli şekillerde cilt yararları göstermiştir. İnce çizgiler, kırışıklıklar gibi erken yaşlanma beli...

Çok İyi

+
Citrus Limon Fruit Extract Limon Meyvesi Ekstresi Limon ekstresinde organik asitler, vitaminler, protein ve karbonhidratlar bulunur. İçeriğinde bulunan flavonidler ve c vitamini nedeniyle oldukça antioksidan aktivite göstermektedir. Ayrıca içe...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

Çok İyi

+
Pelargonium Graveolens Extract Itır Ekstraktı Itır Ekstraktı, Itır bitkisinin yapraklarından elde edilen doğal bir özüt veya ekstredir. Bu bitki, yaygın olarak gül pelargonu olarak bilinir ve genellikle hoş kokusu nedeniyle yetiştirili...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Rosa Damascena Extract Isparta Gülü Ekstresi Türk gülü, Şam gülü olarak da bilinir. Gül yapraklarının ekstresi hem kozmetik sanayi de hem de besin kaynağı olarak kullanılır. Gül ekstresini UV ışınlarına bağlı oluşan fotoyaş...

Çok İyi

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama