Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Syorell - Kuru Ve Yıpranmış Ciltler Için GüNeş Koruyucu Krem 30 Spf

Marka:

Syorell

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Cetearyl Olivate Setearil Olivat Zeytin yağı ile türetilmiş bir maddedir. Setearil alkolden ve zeytinyağının yağ asitlerinden meydana gelir. Genellikle Sorbitan Olivate ile birleştirilip kisi birlikte Olivem 1000 adlı iyi b...

Çok İyi

+
Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

Çok İyi

+
Methylheptyl Isostearate Metilheptil İzostearat Metilheptil İzostearat, kaprilik alkol ve izostearik asidin bir esteridir. Bu ürün yağda ve alkolde çözünür, kokusuzdur, yapışmayı ve yağlılığı azaltır, çözücü özelliklere sahipt...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Seed Butter Hindistan Cevizi Tohumu Yağı Hindistan cevizinin çekirdeklerinden elde edilen karakteristik kokuya sahip yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Yüksek doymuş yağ içeriği ile cilt için yu...

Çok İyi

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Cucumis Sativus Extract Salatalık Ekstresi Cucumis sativus bitkisinden elde edilen bir ekstredir. Çoğu salatalık türü %95 sudan oluşur ve diğer bileşenler askorbik asit (C vitamini), kafeik asit (bir antioksidan), yağ asitleri, minera...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera Yaprak Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Algin Hidrolize Aljin Hidrolize aljin, aljinin bir hidrolizatıdır. Bu hidrolizat;asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilir. Saç bakım ürünlerinde saçın parlamasına ve kolay taranmasına yardımc...

Çok İyi

+
Laurus Nobilis Leaf Extract Defne Yaprağı Ekstresi Cilt bakımında yaprak ekstresi antiseptik, antibakteriyel ve mantar önleyicidir. Akne, iltihaplı cilt, kepek ve saç dökülmesi gibi problemlere yönelik geliştirilen ürünlerde kullanılır.

Çok İyi

+
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract Yalancı İğde Meyve Ekstresi İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

Çok İyi

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Acacia Senegal Gum Akasya Senegal Sakızı Afrika'nın Sahra altı bölgesindeki Akasya ağacından hasat edilen doğal bir polimer, kurutulmuş özsuyundan hazırlanan sakızdır. İyi bir koyulaştırıcı ve bağlayıcı ajandır. Kozmetik ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama