Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Olaplex - Lashbond™ - Kirpik Serumu

Marka:

Olaplex

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Palmitoyl Pentapeptide-83 Amide Palmitoil Pentapeptid-83 Amit Palmitoil Pentapeptid-83 Amit, palmitoil klorür ile C-terminalinin bir amid olduğu Pentapeptide-83'ün reaksiyonundan elde edilen üründür. Saç bakım ürünlerinde kullanılır.

Çok İyi

+
Acetyl Tetrapeptide-3 Asetil Tetrapeptit-3 Acetyl Tetrapeptide-3, kozmetik endüstrisinde kullanılan bir peptit bileşiktir. Bu peptit, dört amino asitten oluşan ve asetil grubu ile modifiye edilmiş bir yapıya sahiptir. Acetyl Tetrapeptid...

Çok İyi

+
Myristoyl Pentapeptide-17 Miristoil Pentapeptit-17 Miristoil Pentapeptit-17, uzun bir peptit zincirine sahip sentetik bir yağ asididir. Miristik asit ve pentapeptit-17 reaksiyona girmesiyle elde edilir. Saç, tırnak ve derinin en dış tabakasındak...

Çok İyi

+
Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat Saç bakım ürünlerinde saçın sağlığını iyileştirmek, saç tellerini güçlendirmek ve saçın renk kalitesini artırmak için kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Bis-Aminopropil Diglik...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Avena Sativa Kernel Extract Beyaz Yulaf Çekirdeği Ekstresi Aşındırıcı Ajan: Vücut yüzeyinde bulunan maddeleri uzaklaştırır, dişlerin temizlenmesine yardımcı olur ve parlaklığı artırır. Antioksidan: Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe...

Çok İyi

+
Pantethine Pantetin Pantethine, bir tür B vitamini olan pantotenik asidin (B5 vitamini) türevidir. Kozmetik ürünlerde saç bakım ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Saç sağlığını desteklemek ve güçlen...

Çok İyi

+
Aminomethyl Propanol Aminometil Propanol pH düzenleyici: Kozmetiklerin pH'ını stabilize eder. Bu bileşen, kozmetik ürünlerin pH'ını ayarlamak için kullanılır: pH'ı artıran alkali madde.

İyi

+
Sorbic Acid Sorbik Asit Sorbik asit, doğal olarak üvez (üvez olarak da bilinir) meyvelerinden elde edilen veya sentetik olarak üretilen bir koruyucudur. Sorbik asit adı, üvezin taksonomik adı olan Sorbus aucuparia'dan...

İyi

+
Rhizobian Gum Rhizobian Sakızı Rhizobian sakızı, ayçiçeği ve buğdayın köklerinde ve saplarında bulunan bir bakteri türü olan Rhizobium bakterisinin fermantasyonu ile üretilen bir polisakkarit sakızıdır. Bileşenlerin...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Dextran Dekstran Dekstran, bakterilerin, Leuconostoc mesenteroides'in bir sakaroz substratı üzerindeki etkisiyle üretilen yüksek moleküler ağırlıklı bir glikoz polimeridir.

Çok İyi

+
Trifolium Pratense Flower Extract Kırmızı Yonca Çiçek Ekstresi Trifolium pratense bitkisinin çiçekli kısımlarından elde edilen ekstresidir. Antioksidan bileşenler açısından zengin olduğu için cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Ciltte oluşan serbe...

Düşük

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Chlorphenesin Klorfenezin Kozmetik ürünlerde koruyucu görevi gören klorfenezinin amacı ürünlerin içerisindeki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmak veya engellemektir.

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama