Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

89

17% indirim
0Yorumlar

Dermaluire - Leke Karşıtı Aydınlatıcı Cilt Bakım Kremi / Anti-Blemish Brightening Skin Care Cream

Stokta var
166.00₺ 200.00₺ 166.00₺

Dermaluire Leke Karşıtı Aydınlatıcı Cilt Bakım Kremi, alpha arbutin ve niasinamit içeriğiyle ciltteki koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olarak leke karşıtı bakım sunar. Hyaluronik asit ile cildi nemlendirirken Berry Complex ile ışıltılı cilt görünümü kazandırmayı hedefler. Dermatolojik olarak test edilmiştir.  

Kullanımı: Günlük cilt bakım rutininizin son adımı olarak yeterli miktarda ürünü temiz ve kuru cildinize uygulayın. Yüz ve dekolte bölgesine ince bir katman uygulayın. Sabah ve akşam rutininde kullanılması tavsiye edilir.

Marka:

Dermaluire

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Ceteareth-20 Ceteareth-20 Ceteareth-20, bir ürünün dokusunu ve stabilitesini geliştirmeye yardımcı olur.

Orta

+
Glycyrrhiza Glabra Root Extract Meyan Kökü Ekstresi Meyan kökü ekstresi, içeriğindeki galibrin aktif bileşeni güçlü bir antioksidandır ve yatıştırıcı özelliğe sahiptir. Hassas, kızarık ciltlere yönelik ürünlerde sıklıkla görüle...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Rubus Fruticosus Fruit Extract Böğürtlen Meyve Ekstresi Rubus fruticosus (böğürtlen) meyve özütü, içerdiği birçok faydalı bileşik nedeniyle cilt bakım bileşeni olarak önem taşır. Fenolik, flavonoid ve antosiyanin çeşitlerinin antioksidanl...

Çok İyi

+
Euterpe Oleracea Fruit Extract Açai Meyvesi Ekstresi Euterpe Oleracea meyve özü, yani açai meyvesinin bir özüdür. Ferulik asit ve epikateşin gibi maddeleri içeren güçlü bir antioksidan kaynağıdır. In vitro araştırmalara göre, acai kız...

Çok İyi

+
Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract Bearberry Yaprağı Ekstresi İçeriğinde antioksidan olarak cilt hücrelerine zarar verebilecek serbest radikallerle savaşan ve böylece yaşlanma karşıtı etki yaratan flavonoidler bulunur. Cilt hücrelerinin ölü tabakas...

Çok İyi

+
Rubus Chamaemorus Fruit Extract Rubus Chamaemorus Meyve Ekstresi Rubus Chamaemorus Fruit Extract, lingonberry (kuzukulağı) meyvesinden elde edilen bir bitki özütüdür. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Rubus Chamaemorus Fruit Extract, ant...

Çok İyi

+
Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract Kekreyemiş Meyve Ekstresi Vaccinium Vitis-Idaea Meyve Özü, Cowberry, Vaccinium vitis-idaea L., Ericaceae meyvesinin bir ekstresidir. Cildi çevresel stres faktörlerine karşı koruyan polifenol kaynaklarıdır. Bu meyveye k...

Çok İyi

+
Lycium Barbarum Fruit Extract Lisiyum Meyve Ekstresi Lisiyum Meyve Ekstresi, antioksidanlar bakımından zengin olabilir. Bu antioksidanlar, cilt hücrelerini serbest radikallere karşı koruyarak erken yaşlanma belirtilerini azaltabilir. Cildi besleme...

Çok İyi

+
Alpha-Arbutin Alfa-Arbutin Alfa-Arbutin, Rhodiola chrysanthemifolia, Rhodiola sacra ve mevcut verilerle diğer organizmalarda bulunan doğal bir üründür. Alfa- Arbutin cildi aydınlatan, pigmentasyonu engelleyen bir ajandır...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

+
Ethylhexyl Palmitate Etilheksil Palmitat Etilheksil palmitat, kozmetik ürünlerinde cildi yumuşatıcı, pürüzsüzleştirici, doku geliştirici ve çözücü olarak çalışır. Yağlı bir alkol ve bitkiden ya da hayvandan elde edilebile...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama