Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Rahik-i Mahtum - Leke Karşıtı Bakım Toniği - 100ml

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Helichrysum Italicum Flower Water Ölmez Çiçek Hidrolatı;Ölmez Çiçek Suyu;Altınotu Hidrolatı;Altınotu Suyu Helichrysum italicum bitkisinin toprak üstü kısımlarından su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Kozmetik ürünlerinde kullanımında canla...

Çok İyi

+
Pelargonium Graveolens Flower Water Itır Suyu;Itır Hidrolatı Pelargonium Graveolens Çiçek Suyu, Bourbon Sardunya, Pelargonium graveolens (L.), Geraniaceae çiçeklerinden elde edilen buhar distilatının sulu bir çözeltisidir. Pelargonium Graveolens büzüc...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Glyceryl Undecylenate Gliseril Undesilenat Kozmetik ürünlerde emülgatör olarak kullanılır. Aynı zamanda antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bakteri, maya ve mantar üremesini ve büyümesini engeller.

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Melissa Officinalis Leaf Oil Melisa Yaprağı Uçucu Yağı Melisa bitkisinin yaprak ve üst kısımlarından elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmak...

Çok İyi

+
Boswellia Serrata Oil Akgünlük Uçucu Yağı Bir ağacın sakız reçinesinden elde edilen bir özüttür. Aynı zamanda bir Hint tütsü kaynağıdır. Cilt için kokulu bileşenleri hassaslaştırıcı olma potansiyeline sahiptir. Öte yandan,...

Çok İyi

+
Glyceryl Caprylate Gliseril Kaprilat Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gö...

Çok İyi

+
Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

Çok İyi

+
Ocimum Basilicum Oil Fesleğen Uçucu Yağı Fesleğen bitkisinin sap ve yapraklarından buhar distilasyonu ile elde edilen uçucu yağdır. Cilt elaastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Cilt tahrişini ve yaralanmalarını iyileştirebilen ...

Çok İyi

+
Eugenia Caryophyllus Bud Oil Karanfil Uçucu Yağı Karanfilin kurutulmuş çiçek tomurcuklarından buharla damıtılmış uçucu bir yağdır. Aynı zamanda kullanıldığı formülasyondaki hoş olmayan veya istenmeyen kokuların maskelenmesine yard...

Çok İyi

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Eugenol Öjenol Öjenol, birçok bitkide doğal olarak bulunan (karanfil yağı, hindistan cevizi, tarçın ve defne yaprağında) karanfil benzeri bir aromaya sahip açık ve soluk sarı bir sıvıdır. Kozmetik ür...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Farnesol Farnesol Ihlamur veya akasya çiçekleri gibi birçok uçucu yağda bulunur. Adını bu ağacın bir çeşidinden alır: Acacia farnesiana.Tatlı, hafif ve çiçeksi bir kokuya sahip olan Farnesol, kozmetikler...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama