Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

93

50% indirim
0Yorumlar

Maruderm - Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremi 200 ml

Stokta var
225.00₺ 450.00₺ 225.00₺

Maruderm Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremi, alpha arbutin, niacinamide ve peptidle zenginleştirilmiş formülüyle ciltteki koyu leke görünümünün azalmasını sağlamaya ve renk tonu eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca cilde aydınlık ve canlı bir görünüm kazandırır.

Kullanım: Maruderm Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremi temiz cildinize sabah ve akşam masaj yaparak uygulayın. İstenmeyen herhangi bir durumla karşı karşıya kalmamak ve tahrişi önlemek adına ürünü kullanmadan önce yama testi yaparak cildin küçük bir bölümüne uygulamanız önerilir. Tahriş durumuyla karşı karşıya kalması halinde kullanmayı bırakıp dermatoloğunuza danışınız. Ürün harici kullanıma uygundur. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.

Marka:

Maruderm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Glycyrrhiza Glabra Root Extract Meyan Kökü Ekstresi Meyan kökü ekstresi, içeriğindeki galibrin aktif bileşeni güçlü bir antioksidandır ve yatıştırıcı özelliğe sahiptir. Hassas, kızarık ciltlere yönelik ürünlerde sıklıkla görüle...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Solidago Virgaurea Extract Altınbaşak Ekstresi Altınbaşak Ekstresi, bitkisinden elde edilen doğal bir özüt veya ekstremdir. Sarı darı otu, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika gibi bölgelerde yetişen bir bitkidir ve geleneksel tıbbi kullanıml...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Alpha-Arbutin Alfa-Arbutin Alfa-Arbutin, Rhodiola chrysanthemifolia, Rhodiola sacra ve mevcut verilerle diğer organizmalarda bulunan doğal bir üründür. Alfa- Arbutin cildi aydınlatan, pigmentasyonu engelleyen bir ajandır...

Çok İyi

+
Palmitoyl SH-Octapeptide-24 Amide Palmitoil SH-Oktapeptit-24 Amit Palmitoil SH-Oktapeptit-24 Amit, genellikle anti-aging ürünlerinde, serumlarda, nemlendiricilerde ve bazı leke karşıtı ürünlerde kullanılır. Melanin üretiminde yer alan basamaklarda baskıl...

Çok İyi

+
Palmitoyl SH-Tripeptide-5 Norisoleucyl SH-Nonapeptide-1 Palmitoil SH-Tripeptide-5 Norisolucyl SH-Nonapeptide-1 Palmitoil SH-Tripeptide-5 Norisolucyl SH-Nonapeptide-1, oldukça karmaşık bir isim olan kozmetik bir peptid bileşikdir. Bu peptid, palmitik asit ile modifiye edilmiş tripeptit (Palmitoyl SH-Tripep...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Aspartic Acid Aspartik asit Aspartik asit cildi nemlendiren esansiyel olmayan bir amino asitti. Kollajen ve elastinin önemli yapı taşıdır. Ayrıca kozmetik ürünün pH'ını ayarlamak için de kullanılır.

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Valine Valin Valin, temel bir amino asittir ve protein yapısının bir parçası olarak doğal olarak vücutta bulunur. Amino asitler, cilt hücrelerinin ve saç tellerinin yapısının temel taşlarıdır. Bu ne...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Isoleucine İzolösin İzolösin, cilt bakım kozmetiklerinde diğer şeylerin yanı sıra yaşlanma karşıtı bir aktif bileşen olarak kullanılır. Amino asit, cildin doğal yenilenme yeteneğini destekler ve böylece ...

Çok İyi

+
Histidine Histidin Histidin, cilt için antioksidan ve yatıştırıcı özelliklere sahip bir amino asit polipeptittir. Cildin bariyerini korumada öncü bir rol oynayan cilt proteini filagrin'in önemli bir yapı taş...

Çok İyi

+
Phenylalanine Fenilalanin Fenilalanin, esansiyel bir amino asittir yani insan vücudunda doğal olarak bulunmaz ve gıdalardan elde edilmesi gerekir. Diğer amino asitlerin sentezinde önemli bir rol oynar ve cilt pigmenti mel...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer Laktik Asit/Glikolik Asit Kopolimeri Laktik Asit/Glikolik Asit Kopolimeri, kozmetik ürünlerde kullanılan bir kopolimer bileşiktir. Bu kopolimer, laktik asit ve glikolik asidin bir araya gelmesiyle oluşur. Her iki asitin birleşimi, ...

Düşük

+
Polyvinyl Alcohol Polivinil Alkol Polyvinyl Alcohol (PVA), suyla çözünebilen, yapışkan ve berrak bir polimerdir. Kozmetik sektöründe çeşitli amaçlarla kullanılır. PVA, kozmetik ürünlerde yüzey gerilimini azaltarak daha ...

Düşük

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Tridecyl Salicylate Tridesil Salisilat Tridesil Salisilat, salisilik asitin bir esteri olup, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Salisilik asit, anti-enflamatuar ve keratolitik özelliklere...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Phenylpropanol Fenilpropanol Fenilpropanol, kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Bunun yanında bile...

Çok İyi

+
Glyceryl Caprylate Gliseril Kaprilat Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gö...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama