Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

94

50% indirim
0Yorumlar

Maruderm - Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Laktik Asit %5 Glikolik Asit %1 AHA Tonik 250 ml

Stokta var
170.00₺ 340.00₺ 170.00₺

Maruderm Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Laktik Asit %5 Glikolik Asit %1 AHA Tonik AHA (Alfa Hidroksi Asit), cilt bakımında sıklıkla kullanılan bir aktif maddedir. Toniğimizde %5 laktik asit ve %1 glikolik asit bulunmaktadır. Bu ürün, hafif ila orta derecede bir eksfoliasyon (soyucu etki) sağlar. Laktik asit, cildi nemlendirme özelliğine sahipken, glikolik asit daha güçlü bir eksfoliyant olarak işlev görür. Bu kombinasyon, cilde pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur ve yumuşaklık sağlar.

Kullanım: Temiz cilde pamuk yardımıyla uygulanır. Ürün, hafif ile orta derecede eksfoliasyon sağladığından, kullanıldığı günün sabahında mutlaka güneş kremi kullanılmalıdır. İstenmeyen durumları ve tahrişi önlemek için ürünü kullanmadan önce cildinizin küçük bir bölümünde yama testi yapmanız önerilir. Tahriş oluşması durumunda kullanmayı bırakıp dermatoloğunuza danışınız. Ürün sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayınız.

Marka:

Maruderm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides PEG-6 Kaprilik/Kaprik Gliseritler PEG-6 Kaprilik/Kaprik Gliseritler genel olarak hindistancevizi yağ asitlerinden hazırlanan suda çözünür bir yumuşatıcıdır. Kişisel bakım ürünlerinde hem emülsifiye edici ajan olarak hem...

Orta

+
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Lauryl Glucoside Lauril Glikozit Lauril glukozit, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan hafif bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Phenylalanine Fenilalanin Fenilalanin, esansiyel bir amino asittir yani insan vücudunda doğal olarak bulunmaz ve gıdalardan elde edilmesi gerekir. Diğer amino asitlerin sentezinde önemli bir rol oynar ve cilt pigmenti mel...

Çok İyi

+
Histidine Histidin Histidin, cilt için antioksidan ve yatıştırıcı özelliklere sahip bir amino asit polipeptittir. Cildin bariyerini korumada öncü bir rol oynayan cilt proteini filagrin'in önemli bir yapı taş...

Çok İyi

+
Isoleucine İzolösin İzolösin, cilt bakım kozmetiklerinde diğer şeylerin yanı sıra yaşlanma karşıtı bir aktif bileşen olarak kullanılır. Amino asit, cildin doğal yenilenme yeteneğini destekler ve böylece ...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Valine Valin Valin, temel bir amino asittir ve protein yapısının bir parçası olarak doğal olarak vücutta bulunur. Amino asitler, cilt hücrelerinin ve saç tellerinin yapısının temel taşlarıdır. Bu ne...

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Aspartic Acid Aspartik asit Aspartik asit cildi nemlendiren esansiyel olmayan bir amino asitti. Kollajen ve elastinin önemli yapı taşıdır. Ayrıca kozmetik ürünün pH'ını ayarlamak için de kullanılır.

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Avena Sativa Meal Extract Yulaf Unu Ekstresi Yulaf ununun ekstraktıdır. Kozmetik ürünlerde cilt bakım maddesi olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Glycolic Acid Glikolik Asit Glikolik asit, alfa hidroksi asitler (AHA'lar) olarak adlandırılan bir asit grubuna aittir. Glikolik asit, ölü cilt hücrelerini ve yağları çözerek cildi kimyasal olarak eksfoliye eden bir mad...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera Yaprak Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Isopentyldiol İzopentildiol İzopentildiol, kozmetik solüsyonlar oluşturmak için çözücü olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ayrıca nemlendirici özelliği sayesinde cilde nem katar. İzopentildiol, yüz maskele...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama