Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Blocer365 - Lekeli Ciltler için Güneş Kremi

Marka:

Blocer365

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

+
Polymethyl Methacrylate Polimetil Metakrilat Polimetil metakrilat veya PMMA birden fazla metil metakrilat biriminin birleşmesiyle oluşan büyük molekül ağırlığına sahip kozmetik hammaddedir. Estetik cerrahide sıvı kolajen ve katı PMM...

Düşük

+
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Cetearyl Glucoside Setearil Glukozit Özellikle düşük viskoziteli losyonlar ve hatta spreyler için harika olan şeker bazlı bir emülgatör. Kozmetikte öncelikle emülgatör olarak işlev gören setearil alkol ve glikoz karışım...

Çok İyi

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Tridecane Tridekan Bamya bitkisinde doğal olarak bulunmaktadır. Şeffaf yağlı bir sıvıdır. Undekan maddesi gibi yumuşatıcı bir maddedir. Silikon alternatifi bir maddedir. Kullanıldığı formülasyonlara kayg...

Çok İyi

+
Undecane Undekan Hindistan cevizi, palmiye, dikenli armut, bektaşi üzümü, alg ve mantarlarda doğal olarak bulunur. Tridekan adı verilen başka bir yumuşatıcı madde ile genellikle beraber kullanılır. Kullan...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Tranexamic Acid Traneksamik Asit Traneksamik asit, trans-4-(aminometil)sikloheksan karboksilik asit (24.4. 5), 4-metilbenzonitrilden sentezlenir. Traneksamik Asit. Traneksamik asidin melanin üretimine müdahale etmesinden dolayı ci...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Malva Sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract Ebegümeci Çiçek/Yaprak/Kök Ekstresi Malva Sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract, yaban ebegümeci bitkisinin çiçek, yaprak ve gövde kısımlarından elde edilen bir bitki özütüdür. Kozmetik endüstrisinde çeşitli ürünlerde kull...

Çok İyi

+
Alchemilla Vulgaris Extract Aslanpençesi Ekstresi Alchemilla Vulgaris bitkisinden elde edilen ekstresidir. Cilt iltihabı üzerinde yatıştırıcı etkisi vardır. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma...

Çok İyi

+
Melissa Officinalis Leaf Extract Melisa Yaprak Ekstresi;Oğulotu Yaprak Ekstresi Melissa officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Bitkinin antifungal ve antimikrobiyal etkileri vardır. Cildin sebum dengesini ayarlayarak cilt durumunu iyileştirir. Akne ve uç...

Çok İyi

+
Mentha Piperita Leaf Extract İngiliz Nanesi Ekstresi Mentha piperita bitkisi yapraklarından elde edilen ekstresidir. Keskin bir tada sahiptir ve uygulandığında veya tüketildiğinde ferahlatıcı bir his verir. Antimikrobiyal özelliğe sahiptir. Ü...

Çok İyi

+
Veronica Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract Çıbanotu/Çiçek/Yaprak/Kök Ekstresi Çıbanotu/Çiçek/Yaprak/Kök Ekstresi, ciltteki serbest radikallerin neden olduğu oksidatif stresi azaltmaya yardımcı olabilecek antioksidan özelliklere sahiptir. Bu şekilde cildin genç görü...

Çok İyi

+
Achillea Millefolium Extract Civanperçemi Ekstresi Papatyagiller familyasının üyesi olan çiçekli bir bitkidir. Anti-inflamatuvar ve antioksidan etkinliği güçlü olan bir bitkidir. Ayrıca kanma durdurucu etkinliği vardır. Achillea millefoliu...

Çok İyi

+
Primula Veris Extract Primula Veris Ekstresi Primula Veris Ekstresi, çoğunlukla kozmetik ürünlerde kullanılan bitkisel bir ekstredir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama