Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Vichy - Liftactiv Supreme - Kuru Ciltler

Marka:

Vichy

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Rhamnose Ramnoz Ramnoz (Rha, Rham) doğal olarak oluşan bir deoksi şekerdir. Metil-pentoz veya 6-deoksi-heksoz olarak sınıflandırılabilir. Ramnoz, kozmetik ürürünlerin üretiminde yaygın olarak kullanılm...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate Pentaeritritil Tetraetilheksanoat Pentaeritritil tetraetilheksanoat viskoz yapıya sahip bir yağdır. Cilt üzerinde yağlı olmayan, hafif ıslak bir his bırakır. Pürüzsüz his sağlayan yüksek moleküler ağırlıklı yumu...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Isohexadecane İzohekzadekan Cilt bakım maddesi ve yumuşatıcıdır. Özellikle yağlı ciltler için kullanılır.

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Stearyl Alcohol Stearil Alkol Stearil alkol, bitkilerde ve böceklerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı bir bileşendir. Ayrıca memeli dokularında bulunabilen hayvan kaynaklı bir bileşendir. Sentetik olarak ise, 1-okta...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
PEG-20 Stearate PEG-20 Stearat PEG-20 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşum...

Orta

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane Bis-PEG-18 Metil Eter Dimetil Silan Bis-PEG-18 metil eter dimetil silan, siloksanlar ve silikonların kimyasal sınıfına ait sentetik mum benzeri bir bileşendir. Kozmetikte, cilt bakım maddesi, yüzey aktif madde, köpük güçlendi...

Orta

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Sorbitan Oleate Sorbitan Oleat Kozmetik ürününde emülgatör olarak kullanılır. Su ve yağ fazları emülgatör olmadan birbirleriyle karışmazlar. Emülgatörler, yağın su fazı içerisinde veya suyun yağ fazı içerinde...

Çok İyi

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Dimetikon/Vinil Çapraz Bağlı Dimetikon Polimer Dimetikon/vinil dimetikon çapraz bağlı polimer, dokuyu iyileştirmek için cilt bakımı ve kozmetik formülasyonlarında kullanılan bir silikon türevidir.

Orta

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Neohesperidin Dihydrochalcone Neohesperidin Dihidrokalkon Neohesperidin dihidrokalkon (NHDC), Citrus aurantium'un (acı portakal) olgunlaşmamış meyvesinden ekstrakte edilen veya Citrus paradisii'deki (greyfurt) ana flavonoid olan naringinden elde edilen n...

Çok İyi

+
Palmitic Acid Palmitik Asit Palmitik asit, en bilinen doymuş yağ asitlerinden biridir. İnsan adipoz (yağ) dokusunun %21-30'unu oluşturur. Cilt bakımı ürünlerinde;nemlendiricilerde yumuşatıcı olarak, cildi güzel ve p...

Çok İyi

+
Myristic Acid Miristik Asit Hindistan cevizi, hurma çekirdeği yağı, hindistancevizi yağı ve tereyağı yağında doğal olarak bulunabilen 14 karbon uzunluğunda bir yağ asididir. Köpük oluşturan ve aynı zamanda sabun...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Adenosine Adenosin İyi bir anti-inflamatuar ajandır (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı). Yara iyileşmesine yardımcı olabilir. Hatta cildin kendi kolajen üretimine yardımcı olabilir. Bu sayede ...

Çok İyi

+
Nylon-12 Naylon-12 PA-12 veya poliamid-12 olarak da bilinen naylon-12, bir polimerdir. Bir polimer, monomer adı verilen tekrarlayan birimlerden oluşan bir polimerdir. Kozmetik ürünlerde esas olarak hacim artırıcı...

Orta

+
Poloxamer 338 Poloksamer 338 Poloxamer 338, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir polimerdir. Poloxamerler, polietilen oksit ve polipropilen oksit blok polimerleridir. Kozmetikte Poloxamer 338, birçok farklı...

Düşük

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Synthetic Fluorphlogopite Sentetik Florfologopit Flor, alüminyum ve silikat bazlı sentetik bir mineraldir ve sentetik flor mika olarak da bilinir. Kozmetik endüstrisinde hacim arttırıcı olarak kullanılır. Ayrıca emülsiyonları kalınlaşt...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Pentaeritril Tetra-Dı-T-Bütil Hidroksihidrosinamat Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, ürünlerin daha uzun süre güzel kalmasına yardımcı olmak için küçük miktarlarda (%0,8'den az) kullanılan bir antioksidan moleküldür...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Polysorbate 80 Polisorbat 80 Polisorbat 80, genelde oleik asit olmak üzere yağ asitlerinden oluşan bir yüzey aktif maddedir. Bunun yanında palmitik asit veya linoleik asit gibi maddelerden de oluşabilir. Genellikle cilt bak...

Düşük

+
Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Akrilamid/Sodyum Akriloildimetiltaurat Kopolimer Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, bir kopolimerdir ve acrylamide ve sodium acryloyldimethyltaurate monomerlerinin birleşmesiyle oluşur. Kozmetikte Acrylamide/Sodium Acryloyldimeth...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama