Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Sensatia Botanicals - Limonotu-Mandalina Vücut Yağı

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Cetearyl Glucoside Setearil Glukozit Özellikle düşük viskoziteli losyonlar ve hatta spreyler için harika olan şeker bazlı bir emülgatör. Kozmetikte öncelikle emülgatör olarak işlev gören setearil alkol ve glikoz karışım...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

Çok İyi

+
Aleurites Moluccanus Seed Oil Kukui Tohumu Yağı Aleurites moluccanus bitkisinin tohum kısmından elde edilen sabit yağdır. İçeriğinde yüksek oranda çoklu doymamış yağ asitleri içerir. Hasarlı veya kurumuş ciltlerde daha fazla cilt ha...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Oil Shea Yağı;Karite Yağı Shea yağı, Afrika'ya özgü bir ağaç olan Butyrospermum parkii'nin meyvesinden elde edilen bitkisel bir yağdır. Shea yağı öncelikle stearik ve oleik asitler gibi yağ asitlerinden oluşur.

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Cymbopogon Flexuosus Oil Limon Otu Uçucu Yağı Kurutulmuş Limon Otu uçucu yağı, antibakteriyel ve antifungal özellikleri ile bilinmektedir. İçeriğinde bulunan sitral, önemli bir monoterpen bileşendir. Kozmetik ürün formülasyonlarında...

Çok İyi

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Citrus Nobilis Oil Mandalina Uçucu Yağı Mandalina portakalının tüm bitkisinden elde edilen uçucu yağdır. Güzel kokulu bir bileşen olan limoneni içermektedir. Bu sayede kullanıldığı üründe temel ürünün kokusunu engeller. U...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Triticum Vulgare Germ Oil Buğday Tohumu Yağı Poaceae familyasına mensup olan Triticum Vulgare türkçe adıyla buğday bitksi tohumlarından elde edilen yağdır. Buğday tohumu ekstrakte edilen yağ, önemli miktarlarda biyoaktif bileşik içe...

Çok İyi

+
Zea Mays Starch Mısır Nişastası Mısır nişastası, özellikle yağlı ciltlerde parlamayı ve yağlılığı azaltmaya yardımcı olur ve ürünlerdeki yapışkanlık hissini önler. Bu özellikler, makyaj uygulamalarında olduğu...

Çok İyi

+
Beeswax Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Backhousia Citriodora Leaf Oil Limon Mersin Yaprağı Uçucu Yağu Backhousia citriodora bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Limon benzeri taze ve ferah bir kokuya sahiptir. Bu nedenle, kozmetik ürünlere hoş bir koku vermek amacıyla kullanılmakta...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Extract Biberiye Ekstresi Rosmarinus officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içerir. Ana maddesi rosmarinik asi...

Çok İyi

+
Cymbopogon Winterianus Leaf Oil Cymbopogon Wınterıanus Yaprak Yağı Cymbopogon Winterianus Yaprak Yağı, Cymbopogon winterianus, yapraklarından elde edilen uçucu yağdır. Kozmtik ürünlerinde koku verici olark kullanılır. Kokularda tipik bir narenciye notası s...

Çok İyi

+
Eugenol Öjenol Öjenol, birçok bitkide doğal olarak bulunan (karanfil yağı, hindistan cevizi, tarçın ve defne yaprağında) karanfil benzeri bir aromaya sahip açık ve soluk sarı bir sıvıdır. Kozmetik ür...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Bixa Orellana Seed Oil Ruj Çalısı Tohum Yağı Ruj Çalısı Tohum Yağı cilde derinlemesine nüfuz edebilme yeteneğine sahiptir ve cildin nemini korumasına yardımcı olur. Ayrıca ciltteki kuruluk ve tahrişin giderilmesine katkıda bulunabil...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama