Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Cosrx - Low Ph Good Morning Gel Cleanser - Çay Ağacı Özlü Nazik Temizleyici Jel

Marka:

Cosrx

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Styrax Japonicus Branch/Fruit/Leaf Extract Styrax Japonicus Dal/Meyve/Yaprak Ekstresi Styrax Japonicus Şubesi/Meyve/Yaprak Ekstraktı, Styrax japonicus, Asteraceae'nin dallarının, meyvelerinin ve yapraklarının ekstraktıdır. Karakteristik bir kokuya sahiptir ve parfümlerde ve ko...

Çok İyi

+
Saccharomyces Ferment

İnceleniyor

+
Sodium Lauroyl Methyl Isethionate Sodyum Lauroil Metil İzetionat Sodyum Lauroyl Metil Isethionate veya SLMI, sülfat içermeyen koko'dan türetilen hafif bir anyonik yüzey aktif maddedir. Opak ürünler oluşturmayı mümkün kılan SCI'nin (Sodyum Cocoyl Isethion...

Çok İyi

+
Cryptomeria Japonica Leaf Extract Japon Çamı Yaprak Ekstresi Cryptomeria Japonica Şube/Yaprak Ekstraktı, Cryptomeria japonica, Cupressaceae'nin dal ve yapraklarının ekstraktıdır. Cilt hücrelerinin yenilenmesine, cilt yapısına güç kazandırmaya, cildi...

Çok İyi

+
Pinus Palustris Leaf Extract Çam Kantarı Yaprak Ekstresi Pinus Palustris Yaprağı Ekstresi, Pinus palustris çamının iğnelerinden elde edilen bir ekstrakttır. Ciltte ve saçta rahatlık hissi yaratır.

İyi

+
Nelumbo Nucifera Leaf Extract Hint Lotusu Yaprak Ekstresi Nelumbo Nucifera Yaprağı Ekstresi, Nelumbo nucifera, Nymphaeaceae'nin yapraklarının ekstresidir. Nelumbo Nucifera Leaf Extract, kozmetik ürünlerde genellikle antioksidan, nemlendirici ve cilt ye...

Çok İyi

+
Oenothera Biennis Flower Extract Çuha Çiçek Ekstresi Çuha çiçek ekstresinin cildinizin sağlığına faydalı birçok özelliği vardır. Çuha çiçek ekstresi sadece nemlendirmek ve yumuşatmakla kalmaz, aynı zamanda cildin dokusunu ve elastikiyet...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Ulmus Davidiana Root Extract Ulmus Davidiana Kök Ekstresi Ulmus Davidiana Kök Ekstresi, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir bitki özütüdür. Bu özüt, Ulmus davidiana adı verilen bir bitkinin köklerinden elde edilir.

Çok İyi

+
Pueraria Lobata Root Extract Doğu Asya Ararotu Kök Ekstresi; Kudzu Asma Kök Ekstresi Yaşlanma karşıtı özellikleri sayesinde Pueraria Lobata kökü ekstresi cilt bakımı formülasyonlarında değerli bir bileşendir. Flavanoid izoflavonlar açısından zengin olan Kudzu köklerin...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Ethyl Hexanediol Etil Heksandiol Etil heksandiol alifatik bir alkoldür. Hafif viskoz, renksiz bir sıvıdır. Etil heksandiol, diğer aktif maddeleri ve aktif olmayan maddeleri çözen bir çözücü olarak kullanılır. Saç bakı...

Çok İyi

+
Betaine Salicylate Betain Salisilat Betaine Salisilat, Betainin Salisilik Asit ile reaksiyona girmesiyle oluşan üründür. Kozmetik endüstrisinde doğal bir nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir. Ayrıca içeriğindeki...

Çok İyi

+
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama