Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Jeuvenile - Magnezyum Vücut Serumu - 200ml

Marka:

Jeuvenile

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Magnesium Chloride Magnezyum Klorid Kirecin deniz suyu ile karışımından magnezyum oksit elde edilir. Oluşan magnezyum oksidin de klorür ile tepkimesiyle magnezyum klorür elde edilir. Mineralden elde edilir. Kozmetik ürünlerde k...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Extract Aynısefa Çiçek Ekstresi Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bi...

Çok İyi

+
Heptapeptide-15 Palmitate Heptapeptit-15 Palmitat Heptapeptit-15 Palmitat, kozmetik endüstrisinde kullanılan bir peptid bileşiktir. Bu peptid, yedi amino asitten oluşan bir zincirin palmitik asit ile modifiye edilmiş bir türevidir. Heptapeptit-...

Çok İyi

+
Copper Palmitoyl Heptapeptide-14 Bakır Palmitoyl Heptapeptit-14 Bakır Palmitoyl Heptapeptit-14, kozmetik endüstrisinde kullanılan bir peptid bileşiktir. Bu peptid, yedi amino asitten oluşan bir zincirin palmitik asit ile modifiye edilmiş bir şeklidir ve iç...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Histidine Histidin Histidin, cilt için antioksidan ve yatıştırıcı özelliklere sahip bir amino asit polipeptittir. Cildin bariyerini korumada öncü bir rol oynayan cilt proteini filagrin'in önemli bir yapı taş...

Çok İyi

+
Phenylalanine Fenilalanin Fenilalanin, esansiyel bir amino asittir yani insan vücudunda doğal olarak bulunmaz ve gıdalardan elde edilmesi gerekir. Diğer amino asitlerin sentezinde önemli bir rol oynar ve cilt pigmenti mel...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Valine Valin Valin, temel bir amino asittir ve protein yapısının bir parçası olarak doğal olarak vücutta bulunur. Amino asitler, cilt hücrelerinin ve saç tellerinin yapısının temel taşlarıdır. Bu ne...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Isoleucine İzolösin İzolösin, cilt bakım kozmetiklerinde diğer şeylerin yanı sıra yaşlanma karşıtı bir aktif bileşen olarak kullanılır. Amino asit, cildin doğal yenilenme yeteneğini destekler ve böylece ...

Çok İyi

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Aesculus Hippocastanum Seed Extract At Kestanesi Tohum Ekstresi At Kestanesi bitkisi tohumlarının ekstresidir. Bu türden elde edilen özler 'escin' olarak bilinen, yumuşak sabunlu bir his veren ve güçlü anti-inflamatuar bileşikler olan saponinler içerir. ...

Çok İyi

+
Equisetum Arvense Leaf Extract At Kuyruğu Yaprak Ekstresi Ekstrede bulunan tanenlerin büzücü etkisi sebebiyle genişlemiş gözeneklerde kullanılabilir. Yatıştırıcı ve nemlendirici özelliği bulunmaktadır. İçeriğindeki etken maddelerden biri ol...

Çok İyi

+
Echinacea Angustifolia Root Extract Ekinezya Kökü Ekstresi Ekinezya bitkisinin köklerinin özüdür.Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Cildi iyi durumda tutmaya yarar. Saç bakım ürünlerinde de kullanılmaktadır. Saça ...

Çok İyi

+
Panax Ginseng Root Extract Ginseng Kökü Ekstresi Adını Yunanca'da her şeyi iyileştiren anlamına gelen Panacea'dan alır. Ginseng köklerinin bir ekstresidir. Cilde uygulanan ginseng kökü, çeşitli flavonoidler gibi çok sayıda antioksidan b...

Çok İyi

+
Daucus Carota Sativa Root Extract Havuç Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Hypericum Perforatum Extract Sarı Kantaron Ekstresi Sarı kantaron ekstresi bitkinin yapraklarından, çiçeğinden ve sapından elde edilir. Antioksidan özelliğe sahip aktif bileşeniyle cildi zararlı serbest radikallere karşı korur. Tahriş olmu...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer Laktik Asit/Glikolik Asit Kopolimeri Laktik Asit/Glikolik Asit Kopolimeri, kozmetik ürünlerde kullanılan bir kopolimer bileşiktir. Bu kopolimer, laktik asit ve glikolik asidin bir araya gelmesiyle oluşur. Her iki asitin birleşimi, ...

Düşük

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
Polyvinyl Alcohol Polivinil Alkol Polyvinyl Alcohol (PVA), suyla çözünebilen, yapışkan ve berrak bir polimerdir. Kozmetik sektöründe çeşitli amaçlarla kullanılır. PVA, kozmetik ürünlerde yüzey gerilimini azaltarak daha ...

Düşük

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Aspartic Acid Aspartik asit Aspartik asit cildi nemlendiren esansiyel olmayan bir amino asitti. Kollajen ve elastinin önemli yapı taşıdır. Ayrıca kozmetik ürünün pH'ını ayarlamak için de kullanılır.

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Caprylate #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Phenylpropanol Fenilpropanol Fenilpropanol, kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Bunun yanında bile...

Çok İyi

+
PCA Pirolidon Karboksilik Asit PCA, Pirolidon Karboksilik Asit anlamına gelir ve kulağa öyle gelmese de, cildimizde doğal olarak bulunabilen bir şeydir. Aslında amino asitlerden sonra normal cildin doğal nemlendirici faktör...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
PEG-12 Dimethicone PEG-12 Dimetikon PEG-40 dimetikon, PEG (polietilen glikol) ve silikon bazlı bir polimer olan dimetikondan oluşan sentetik bir polimerdir. Silikon içerdiği için, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde hazırlam...

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama