Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Otama Kırkpınar - Makyaj Siler

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Corylus Avellana Seed Oil Fındık Yağı Corylus avellana bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemle elde edilen sabit yağıdır. Cilt nemini ve esnekliğini geliştirerek cilt bariyeri onarır. Antioksidan etkisiyle serbest radikaller...

Çok İyi

+
Rosa Rubiginosa Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa Rubiginosa Tohum Yağı, Gül, Rosa rubiginosa L., Rosaceae tohumlarından ifade edilen yağdır. Şili'deki güney And Dağları'nda en yaygın olan yabani gül çalısının tohumlarından elde...

Çok İyi

+
Punica Granatum Seed Oil Nar Çekirdeği Yağı Nar meyvesinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ana yağ asidi (%60) bitkilerde nadir bulunan punisitik asit adı verilen yağ asididir. Güçlü bir antioksid...

Çok İyi

+
Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Nigella Sativa Seed Oil Çörekotu Yağı Nigella sativa bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Doymamış yağ asitleri, proteinler, alkaloidler, saponinler ve uçucu yağ içerir. Ana bileşeni olan ...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Carthamus Tinctorius Seed Oil Aspir Tohumu Yağı Aspir yağı olarak da bilinen Carthamus Tinctorius Tohum Yağı, Afrika ve Asya'ya özgü devedikeni benzeri bir bitki olan Carthamus tinctorius bitkisinin tohumlarından elde edilen bitki bazlı bir...

Çok İyi

+
Melaleuca Quinquenervia Oil Niaouli Uçucu Yağı Niaoli ağacından elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama