Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Sopure - Makyaj ve Güneş Kremi Temizleme Balmı

Marka:

Sopure

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Ethylhexyl Palmitate Etilheksil Palmitat Etilheksil palmitat, kozmetik ürünlerinde cildi yumuşatıcı, pürüzsüzleştirici, doku geliştirici ve çözücü olarak çalışır. Yağlı bir alkol ve bitkiden ya da hayvandan elde edilebile...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
PEG-20 Glyceryl Triisostearate PEG-20 Gliseril Triizostearat PEG-20 gliseril triizostearat, polietilen glikol ve gliserin ile birleştirilmiş yağ asidi izostearik asidin bir esteridir. Hayvansal kaynaklı olabilir. Yüksek moleküler ağırlığı, cildin yü...

Orta

+
Candelilla Cera Candelilla Mumu Candelilla Cera olarak da bilinen Candelilla Wax, esas olarak Meksika'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı bölgelerinde bulunan Candelilla çalısının (Euphorbia antisyphilitica) yapraklar...

Çok İyi

+
Synthetic Wax Sentetik Mum Sentetik mum, emülsiyonlardaki yağ fazının viskozitesini arttırır, sert bir yapı kazandırır, yüksek sıcaklıklardaki stabilitesini arttırır ve genel ürün kalıcılığını iyileştirir...

Çok İyi

+
Macadamia Ternifolia Seed Oil Makademya Yağı Macadamia ternifolia ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Vitaminler ve antioksidanlar açısından zengindir. Antioksidanlar serbest radikal hasarını önley...

Çok İyi

+
Silica Dimethyl Silylate Silika Dimetil Silikat Silika Dimetil Sililat, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde topaklanma önleyici, hacim artırıcı, kayma düzenleyici, viskozite artırıcı, yumuşatıcı ve çoğu zaman askıya alma maddesi...

Orta

+
Microcrystalline Wax Mikrokristalin Mumu Mikrokristalin mum, petrolün yağdan arındırılmasıyla üretilen bir hammaddedir. Kozmetik ürünlerinde viskozite ajanı, bağlayıcı ve emülsiyon stabilizatörü olarak kullanılır. Genellikl...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama