Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Positive Zero - Mastix Cube Bio Saç Kondisyoneri

Positive Zero Mastix Cube Bio Saç Kondisyoneri saç tellerinize hacim ve esneklik kazandırırken aynı zamanda elektriklenmeyi azaltır. Kullanımı :Banyo sırasında uygulayınız. Uygun miktarda kremi uyguladıktan sonra 1-2 dakika bekleyiniz ve ardından durulayınız.

Marka:

Positive Zero

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate Koko-Kaprilat Koko-kaprilat; hindistan cevizi alkolünden türetilen yağ alkolleri, yağ asidi kaprilik asit ile reaksiyona girdiğinde ortaya çıkan esterlerin karışımıdır. Bitkisel olarak üretilebildiği ...

Çok İyi

+
Cetearyl Wheat Straw Glycosides Setearil Buğday Samanı Glikozit Stearil alkol ve buğday samanınından elde edilen glikozitin reaksiyona sokulmasıyla elde edilen bir ham maddedir. Kozmetik formülasyonlarda sürfaktan olarak kullanılır. Sürfaktanlar suyu seve...

Çok İyi

+
Dipalmitoylethyl Dimonium Chloride Dipalmitoetil Dimonyum Klorid Dipalmitoylethyl Dimonium Chloride, bir kuaterner amonyum tuzudur. Kozmetikte bir yüzeydeki elektrik yükünü nötralize ederek statik elektriği azaltır böylece saçın elektriklenmesini önler. ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Copernicia Cerifera Wax Karnauba Mumu Copernicia cerifera bitkisinin yapraklarından elde edilen mumudur. Yüksek erime noktası nedeniyle renkli kozmetik ürünlerde de kullanılmaktadır. Bir çözeltinin viskozitesini arttırmak, yumu...

Çok İyi

+
Pistacia Lentiscus Gum Antep Fıstığı Sakızı Film oluşturucu ajan: Cilt, saç veya tırnaklarda sürekli bir film oluşturur. Maskeleme Ajanı: Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama