Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Nivea - Men Black & White Fresh Stick

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
PPG-14 Butyl Ether PPG-14 Bütil Eter PPG-14 Butyl Ether, formülasyonlardaki yağ ve su bileşenlerini bir arada tutmaya yardımcı olan bir emülsifiyer olarak görev yapabilir. Ayrıca, bu madde, kozmetik ürünlerin daha kolay yayıl...

Düşük

+
Aluminum Chlorohydrate Alüminyum Klorohidrat Alüminyum Klorohidrat, suda çözünen tipik bir alüminyum tuzudur. Terleme önleyici mekanizması olduğundan deodoratlarda kullanılır.

Düşük

+
Hydrogenated Castor Oil Hidrojenlenmiş Hint Yağı Hint yağı bitkisinin anavatanı Hindistan olarak bilinmektedir. Bu bitkiye halk arasında kene otu veya hint baklası da denmektedir. Hidrojenlenmiş hint yağı, tohum yağının hidrojenlenmesiyle...

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Palmitic Acid Palmitik Asit Palmitik asit, en bilinen doymuş yağ asitlerinden biridir. İnsan adipoz (yağ) dokusunun %21-30'unu oluşturur. Cilt bakımı ürünlerinde;nemlendiricilerde yumuşatıcı olarak, cildi güzel ve p...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Cetyl Palmitate Setil Palmitat Setil palmitat, setil alkol ile palmitik asitin kimyasal reaksiyonundan elde edilen bir esterdir. Beyaz mumsu pul şeklinde sahiptir. Kozmetikte, cilt üzerinde su kaybını azaltan bir lipid filmi ol...

Çok İyi

+
Aluminum Sesquichlorohydrate Alüminyum Seskiklorohidrat Alüminyum seskiklorohidrat, terlemeyi önleyici ajan, deodorant ajan ve kozmetik büzücü olarak kullanılan bir alüminyum tuzudur. Alüminyum seskiklorohidrat, ekrin ter bezlerini fiziksel olarak ...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Palmitamidopropyltrimonium Chloride Palmitamidopropiltrimonyum Klorür Palmitamidopropiltrimonyum klorür, amidoamin kuaterner amonyum bileşiğidir. Multifonksiyonel özelliği ile saç bakım ürünü formülasyonlarında birden fazla bileşenin yerini alabilir. Palmit...

Çok İyi

+
Steareth-2 Steareth-2 Steareth-2 mumsu yapıda bir emülgatördür. Yüzey aktif yani emülgatör maddeler formülasyonlardaki yağ ve su fazlarının homojen bir yapı oluşturmasını sağlar. Bu nedenle emülsiyon dedi...

Düşük

+
C20-40 Alkyl Stearate C20-40 Alkil Stearat C20-40 Alkil Stearat, C20-40 alkollerin ve stearik asidin bir esteridir. Jelleşme özelliği nedeniyle kozmetik ürünlerde doku geliştirmek amacıyla kullanılır.

Çok İyi

+
Oleth-20 Oleth-20 Oleth-20, kozmetik ve kişisel bakım sektöründe yaygın olarak kullanılan bir emülgatör çeşididir. Yağ ve su bazlı bileşenlerin homojen şekilde birleşmesine ve kararlı bir ürün oluştu...

Çok İyi

+
Myristic Acid Miristik Asit Hindistan cevizi, hurma çekirdeği yağı, hindistancevizi yağı ve tereyağı yağında doğal olarak bulunabilen 14 karbon uzunluğunda bir yağ asididir. Köpük oluşturan ve aynı zamanda sabun...

Çok İyi

+
Oleic Acid Oleik Asit Oleik asit, doğal olarak oluşan bir yağ asididir. Oleik asit açısından zengin bir bitki yağı olan zeytinyağından elde edilen anlamına gelmektedir. Ancak avokado, macadamia ve marula yağlar...

Çok İyi

+
Arachidic Acid Araşidik Asit Araşidik Asit, uzun zincirli yağ asitleri olarak bilinen organik bileşikler sınıfına aittir. Bunlar, 13 ila 21 karbon atomu içeren alifatik bir kuyruğa sahip yağ asitleridir. Deterjanların, ...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Pentaeritril Tetra-Dı-T-Bütil Hidroksihidrosinamat Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, ürünlerin daha uzun süre güzel kalmasına yardımcı olmak için küçük miktarlarda (%0,8'den az) kullanılan bir antioksidan moleküldür...

Çok İyi

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Steareth-21 Steareth-21 Bir yüzeyi temiz tutmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerinde iki farklı sıvının birbirine karışmasına yardımcı olur.

Düşük

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama