Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Düşük

Stokta yok
0Yorumlar

Nivea - Men Dry Fresh Roll-On

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Steareth-2 Steareth-2 Steareth-2 mumsu yapıda bir emülgatördür. Yüzey aktif yani emülgatör maddeler formülasyonlardaki yağ ve su fazlarının homojen bir yapı oluşturmasını sağlar. Bu nedenle emülsiyon dedi...

Düşük

+
PPG-15 Stearyl Ether PPG-15 Stearil Eter PPG-15 Stearil Eter, stearil alkolün bir polipropilen glikol eteri. Kozmetik formülasyonlarda cilt bakım maddesi olarak işlev görür.

Orta

+
Aluminum Chlorohydrate Alüminyum Klorohidrat Alüminyum Klorohidrat, suda çözünen tipik bir alüminyum tuzudur. Terleme önleyici mekanizması olduğundan deodoratlarda kullanılır.

Düşük

+
Steareth-21 Steareth-21 Bir yüzeyi temiz tutmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerinde iki farklı sıvının birbirine karışmasına yardımcı olur.

Düşük

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Aluminum Sesquichlorohydrate Alüminyum Seskiklorohidrat Alüminyum seskiklorohidrat, terlemeyi önleyici ajan, deodorant ajan ve kozmetik büzücü olarak kullanılan bir alüminyum tuzudur. Alüminyum seskiklorohidrat, ekrin ter bezlerini fiziksel olarak ...

Orta

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Trisodium EDTA Trisodyum EDTA Tetrasodyum EDTA (etilendiamintetraasetik asit anlamına gelir), bir "şelatlayıcı" olarak kullanılan suda çözünür bir bileşendir, bu da belirli mineral iyonlarını etkisiz hale getirmek içi...

Çok İyi

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Magnesium Aluminum Silicate Magnezyum Alüminyum Silikat Magnezyum alüminyum silikat, magnezyum, alüminyum, silika ve oksijenden oluşan doğal olarak oluşan bir kildir. Kil daha sonra saflaştırılır ve kozmetik formüllerin dokusunu ve işlevini iyil...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama