Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Nivea - Men Fresh Active Stick

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
PEG-8 PEG-8 PEG-8, polimer zincirine bağlı 8 birim monomer içeren bir polietilen glikol polimeridir. PEG-8 kozmetik ürünlerde çözücü ve nemlendirici olarak kullanılır. Çevreden su moleküllerini çeke...

Orta

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Palmitic Acid Palmitik Asit Palmitik asit, en bilinen doymuş yağ asitlerinden biridir. İnsan adipoz (yağ) dokusunun %21-30'unu oluşturur. Cilt bakımı ürünlerinde;nemlendiricilerde yumuşatıcı olarak, cildi güzel ve p...

Çok İyi

+
Butyloctanoic Acid Butiloktanoik Asit Kozmetik ürününde emülgatör olarak kullanılır. Su ve yağ fazları emülgatör olmadan birbirleriyle karışmazlar. Emülgatörler, yağın su fazı içerisinde veya suyun yağ fazı içerinde ...

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Maris Limus Extract Ölü Deniz Çamuru Maris Limus ekstresi Ölü deniz çamuru olarak da bilinmektedir. İçeriğinde çeşitli vitamin, mineral ve elementler bulundurur. Cilt görünümünü iyileştiren faydaları bulunmaktadır. Cilt...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Ostrea Shell Extract İstiridye Kabuğu Ekstresi İstiridye kabuklarından elde edilen ekstredir. Kozmetik formülasyonlarda aşındırıcı ve cilt bakımı ajanı olarak kullanılır. Aşındırıcı olarak vücut yüzeyindeki kirleri uzaklaştır...

Çok İyi

+
Myristic Acid Miristik Asit Hindistan cevizi, hurma çekirdeği yağı, hindistancevizi yağı ve tereyağı yağında doğal olarak bulunabilen 14 karbon uzunluğunda bir yağ asididir. Köpük oluşturan ve aynı zamanda sabun...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Distarch Phosphate Nişasta Fosfat Nişastanın modifiye edilmiş bir versiyonudur. Kozmetik ürünlerde cilt üzerinde bıraktığı hissi ve ürün dokusunu iyileştirmek için kullanılır. Nişasta granülleri, su fazında çözün...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Arachidic Acid Araşidik Asit Araşidik Asit, uzun zincirli yağ asitleri olarak bilinen organik bileşikler sınıfına aittir. Bunlar, 13 ila 21 karbon atomu içeren alifatik bir kuyruğa sahip yağ asitleridir. Deterjanların, ...

Çok İyi

+
Oleic Acid Oleik Asit Oleik asit, doğal olarak oluşan bir yağ asididir. Oleik asit açısından zengin bir bitki yağı olan zeytinyağından elde edilen anlamına gelmektedir. Ancak avokado, macadamia ve marula yağlar...

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama