Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Baboon Natural - Mineral Güneş Kremi

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Yüz ve vücut için kullanılabilir. 40+ SPF korumasıyla UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı koruma sağlar. Micno Zinc teknolojisi kullanılarak üretilmiştir böylece ciltte beyazlık bırakmaz. Kolay sürümüyle ciltte kolayca emilir. Değerli bitkisel yağlar ile cilt hasarına karşı cilt korunur. Kullanım: Güneşe çıkmadan önce cilde uygulayın. Gün içerisinde tekrarlayın.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Candelilla Cera Candelilla Mumu Candelilla Cera olarak da bilinen Candelilla Wax, esas olarak Meksika'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı bölgelerinde bulunan Candelilla çalısının (Euphorbia antisyphilitica) yapraklar...

Çok İyi

+
Punica Granatum Seed Oil Nar Çekirdeği Yağı Nar meyvesinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ana yağ asidi (%60) bitkilerde nadir bulunan punisitik asit adı verilen yağ asididir. Güçlü bir antioksid...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Isoamyl Laurate İzoamil Laurat İzoamil Laurat, izoamil alkol ve laurik asitten türetilmiştir. Hafif, kadifemsi bir his veren cilt yumuşatıcı ve nemlendirici olarak kozmetik ürün formülasyonlarında kullanılmaktadır. Ayr...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama