Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Yves Rocher - Monoi EDT 100 ml

Marka:

Yves Rocher

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Amyl Cinnamal Amil Sinemal Sentetik molekül olan amil sinemal, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biridir. Kozmetik endüstrisinde yasemine yakın çiçek kokuları için kullanılır.

Çok İyi

+
Benzyl Benzoate Benzil Benzoat Peru ve Tolm balzamında doğal olarak bulunan Benzil Benzoat, hafif tatlı yaygın olarak kullanılan bir koku bileşenidir. Çözücü olarak da kullanılabilen benzil benzoat mikroplara ve haşerel...

Orta

+
Cinnamyl Alcohol Sinamil Alkol Doğal bir aromatik alkol olan sinnamil alkol, monolignollerin iskeletidir. Sinnamil alkol, tatlı-baharatlı kokusu ve tarçın tadı nedeniyle sadece gıda ve kozmetik endüstrisinde kullanılmaz, a...

Orta

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Gardenia Taitensis Flower Extract Tahiti Gardenyası Ekstresi Gardenia taitensis bitkisinin çiçekli kısımlarından elde edilen ekstresidir. Kozmetikte koku vermek için kullanılan çiçek özü cilt bakımında da kullanılır.

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama