Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

The Ordinary - Multi-Peptide Serum For Hair Density

Marka:

The Ordinary

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Acetyl Tetrapeptide-3 Asetil Tetrapeptit-3 Acetyl Tetrapeptide-3, kozmetik endüstrisinde kullanılan bir peptit bileşiktir. Bu peptit, dört amino asitten oluşan ve asetil grubu ile modifiye edilmiş bir yapıya sahiptir. Acetyl Tetrapeptid...

Çok İyi

+
Pisum Sativum Extract Bezelye Ekstresi Pisum sativum bitkisinden elde edilen ekstredir. Ekstre vitamin ve proteinler açısından zengindir. Kozmetik ürünlerde yaşlanma karşıtı ve cilt bakım özellikleri için kullanılır. Cilt ya...

Çok İyi

+
Larix Europaea Wood Extract Larix Europaea Kabuk Ekstresi Saç için yüksek kaliteli beslenme sağlar, saç kökü kök hücrelerini etkin bir şekilde aktive edebilir, saçı güçlendirmeye yardımcı olur, görünümünü ve parlaklığını iyileştirir...

Çok İyi

+
Scutellaria Baicalensis Root Extract Scutellaria Baicalensis Kök Ekstresi Scutellaria Baicalensis Kök Ekstresi, köklerinin bir özüdür. Çin'de özü, Huang-Qin veya altın bitki olarak bilinir, çünkü kök altın sarısı rengindedir. Kozmetik endüstrisinde cildin y...

Çok İyi

+
Trifolium Pratense Flower Extract Kırmızı Yonca Çiçek Ekstresi Trifolium pratense bitkisinin çiçekli kısımlarından elde edilen ekstresidir. Antioksidan bileşenler açısından zengin olduğu için cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Ciltte oluşan serbe...

Düşük

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Triticum Vulgare Germ Extract Buğday Tohumu Ekstresi Triticum vulgare bitkisinin tohumundan elde edilen ekstredir. E vitamini bakımından zengindir. Kozmetik ürünlerde cilt yumuşatıcı ve saç bakım maddesi olarak işlev görür. Gluten kaynağıd...

Çok İyi

+
Glycine Soja Germ Extract Glisin Soya Tohum Ekstresi Glycine Soja Germ Extract, soya fasulyesi (Glycine max) tohumlarının özütüdür. Cildin yenilenme süreçlerini destekler. Cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik ederek cildin daha taze ve genç...

Çok İyi

+
Apigenin Apigenin Çeşitli meyve ve sebzelerden izole edilen flavonoid grubuna ait bir bileşendir. Çeştili dermal uygulamalarda kullanılan bir aktiftir. Flavonoid olması sebebiyle antioksidan aktivitesi bulunmakt...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Calcium Gluconate Kalsiyum Glukonat Kalsiyum Glukonat, cilde sürüldüğünde eksfoliye edici bileşenlerin hissini yumuşatan bir jöle dokusu oluşturmaya yardımcı olur. Kalsiyum glukonat sadece cildi / saç derisini eski haline ge...

Çok İyi

+
Biotinoyl Tripeptide-1 Biyotinoil Tripeptit-1 Biyotinoil tripeptit-1, saç bakım ürünlerinde kullanılan bir ham maddedir. Saçın genel görünümü üzerinde olumlu etkileri bulunmaktadır. Saçın yumuşak ve parlak görünüme kavuşmasın...

Çok İyi

+
Oleanolic Acid Oleanolik Asit Oleanolic Acid, doğal olarak birçok bitkide bulunan bir triterpen bileşiğidir. Oleanolic Acid, cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Ayrıca cilt hücrelerinin yenilenmesini destekler. ...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Gluconolactone Glukonolakton Glukonolakton, kimyasal ve işlevsel olarak alfa hidroksi asitler (AHA) ile benzerdir. Diğer asitler gibi, glukonolakton da ölü hücreleri cildin en dış tabakasından uzaklaştırma özelliğine ...

Çok İyi

+
Zinc Chloride Çinko Klorür Çinko Klorür inorganik bir tuzdur. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Çinko Klorür, OTC ilaç ürünlerinde aktif bir bileşen olarak kullanılabilir. Aktif bir ilaç bileşeni olarak kullanıldı...

İyi

+
Dextran Dekstran Dekstran, bakterilerin, Leuconostoc mesenteroides'in bir sakaroz substratı üzerindeki etkisiyle üretilen yüksek moleküler ağırlıklı bir glikoz polimeridir.

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Dimethyl Isosorbide Dimetil İzosorbid Dimetil İzosorbit (DMI), kişisel bakım ürünlerindeki aktif bileşenler için güvenli, etkili bir dağıtım geliştirme mekanizması sunan yüksek saflıkta bir çözücü ve taşıyıcıdır. G...

Çok İyi

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

+
PPG-26-Buteth-26 PPG-26-Buteth-26 PPG-26-Buteth-26, butil alkolün polioksipropilen, polioksietilen eteridir. PPG-26-Buteth-26 sentetik bir bileşendir. Adındaki PPG, polipropilen glikol anlamına gelir ve bu bileşen, PPG'yi bütil ...

Orta

+
Sodium Metabisulfite Sodyum Metabisülfit Sodyum metabisülfit, koruyucu olarak kullanılan inorganik bir tuzdur. Avrupa'da Kısıtlama: III/99 V/9 Kullanıma hazır kozmetik preparatlarda izin verilen maksimum konsantrasyon %0,2'dir (serbest...

İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

+
Chlorphenesin Klorfenezin Kozmetik ürünlerde koruyucu görevi gören klorfenezinin amacı ürünlerin içerisindeki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmak veya engellemektir.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama