Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Nivea - Naturally Good Avokado Özlü Vücut Bakım Losyonu

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Cocoglycerides Kokogliserit Kokogliseritler kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve kıvam verici madde olarak kullanılır. Hindistan cevizi yağından elde edilen mono, di ve trigliseritlerin bir karışımıdır.

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate SE Gliseril Stearat SE Gliseril Stearat SE, Gliseril Stearat'ın kendinden emülsiyonlaştırıcı bir formudur. Yağ ve su fazındaki maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.

Çok İyi

+
Dicaprylyl Ether Dikaprilil Eter Dikaprilil eter, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağlarında bulunan bir yağ asidi olan kaprilik asitten türetilen bir yağdır. Cilt bakım maddesi (yumuşatıcı) ve doku geliştirici bileş...

Çok İyi

+
Hydroxypropyl Starch Phosphate Hidroksipropil Nişasta Fosfat Hidroksipropil nişasta fosfat, kozmetikte doku iyileştirici ve viskozite kontrol ajanı olarak işlev gören bir nişasta bileşenidir. Ürünü daha yoğun kıvamlı hale getirir. Bu durum ürünle...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Cetyl Palmitate Setil Palmitat Setil palmitat, setil alkol ile palmitik asitin kimyasal reaksiyonundan elde edilen bir esterdir. Beyaz mumsu pul şeklinde sahiptir. Kozmetikte, cilt üzerinde su kaybını azaltan bir lipid filmi ol...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Hydroxyacetophenone Hidroksiasetofenon Hidroksiasetofenon, sentetik olarak üretilen bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Serbest radikal türünü nötralize edebilen bir fenolik antioksidan olan "p-hidroksiasetofenon" olarak da bil...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Sodium Cetearyl Sulfate Sodyum Setearil Sülfat Sodyum Setearil Sülfat, kozmetikte yüzey aktif madde ve temizleme maddesi olarak ≥ %0,1 ila %25,0 arasında değişen konsantrasyonlarda kullanılan setil ve stearil sülfat karışımının sodyu...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama