Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Cream.co - Nemlendirici Yüz Kremi 50 ml

Marka:

Cream.co

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Isononyl Isononanoate İzononil İzononanoat Kremsi yapıda fakat yağlı olmayan ester yapılı cildi nemlendirmeye yaran bir bileşiktir. Cildi esnekleştirir ve kuru cildi nemlendirir.

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Dibenzoate Propilen Glikol Dibenzoat Propilen Glikol Dibenzoat, cildi iyi durumda tutmak için cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

Çok İyi

+
Sodium Acrylates Copolymer Sodyum Akrilat Kopolimer Kozmetikte doku geliştirici, bağlayıcı ve film oluşturucu ajan olarak işlev gören sentetik bir polimerdir.

Orta

+
Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

Çok İyi

+
Erythritol Eritritol Eritritol, bazı meyve ve fermente gıdalarda doğal olarak bulunan ve endüstriyel düzeyde, bir maya olan Moniliella pollinis ile fermantasyon yoluyla glikozdan üretilen bir şeker molekülüdür. ...

Çok İyi

+
Chondrus Crispus Kondrus Crispus Kırmızı deniz yosunu Rodophyceae'nin Gigartinaceae veya Solieriaceae familyalarının çeşitli üyelerinden elde edilen bitki materyalidir. Karagenan olarak da bilinmektedir. İçeriğindeki doğa...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Glycosaminoglycans Hidrolize Glikozaminoglikan Glikozaminoglikan su ile hidroliz edilerek daha küçük bir molekül haline getirilir. Yumuşatıcı ajan olarak işlev görür. Suya bağlanır ve düşük molekül ağırlığı sayesinde cildin al...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Crosspolymer Çapraz Bağlı Sodyum Hyaluronat Hyaluronik asit özel çapraz bağlar ile birbirine bağlanarak sonsuz sayıda molekül bir araya getirilir. Uzun zincirli polimer yapısı sayesinde cildin en üst katmanlarında daha uzun süre tutu...

Orta

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Ascorbyl Tetraisopalmitate Askorbil Tetraizopalmitat C vitaminin stabilite problemi sonucunda geliştirilen esterlenmiş bir C Vitamini türevidir. Diğer C Vitamini formları gibi kırışıklık azaltma, UV ışığın yarattığı hasardan koruma, ne...

Çok İyi

+
Saccharide Isomerate Sakkarit İzomerat Sakkarit izomerat, mısır türevi şekerlerin moleküler yapısının yeniden düzenlenmesiyle elde edilir. İşlem sonucunda nem bağlayıcı özellik kazandırılır ve yapısı cildin doğal nemle...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Bellis Perennis Flower Extract Koyungözü Çiçek Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

Çok İyi

+
Pisum Sativum Extract Bezelye Ekstresi Pisum sativum bitkisinden elde edilen ekstredir. Ekstre vitamin ve proteinler açısından zengindir. Kozmetik ürünlerde yaşlanma karşıtı ve cilt bakım özellikleri için kullanılır. Cilt ya...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Chamomilla Recutita Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

Çok İyi

+
Hyaluronic Acid Hyaluronik Asit Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Kendi ağırlıgından fazla suyu bünyesinde tutabilmektedir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama