Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Vichy - Neovadiol Göz & Dudak Çevresi Bakım Kremi

Marka:

Vichy

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Isohexadecane İzohekzadekan Cilt bakım maddesi ve yumuşatıcıdır. Özellikle yağlı ciltler için kullanılır.

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol Hidroksipropil Tetrahidropirantriol Tetrahydropyrantriol bileşeninin hidroksipropil türevidir. Cilt üzerinde nemlendirici, yenileyici ve cilt bariyerini güçlendirici etkileri vardır. Cilt bariyerini güçlendirerek su kaybını az...

Çok İyi

+
Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer Dimetikon/PEG-10/15 Çapraz Polimer Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, dimethicone ve PEG-10/15 crosspolymer gibi bileşenlerin bir karışımıdır. Cildin yüzeyini kaplayarak su kaybını önlemeye ve cilt bariyerini güçlendirmeye...

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Aluminum Starch Octenylsuccinate Alüminyum Nişasta Oktenilsüksinat Bu bileşen, kimyasal olarak modifiye edilmiş nişastanın bir alüminyum tuzudur. Alüminyum Nişasta Oktenilsüksina Kozmetikte kullanılan sentetik bir toz kıvamlaştırıcı madde, emici ve topa...

Orta

+
Dipropylene Glycol Dipropilen Glikol Dipropilen glikol, renksiz ve kokusuz olarak propilen glikolün üretiminde yan olarak üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik ürünlerinde çözücü olarak ve viskoziteyi artırıcı olarak kulla...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Adenosine Adenosin İyi bir anti-inflamatuar ajandır (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı). Yara iyileşmesine yardımcı olabilir. Hatta cildin kendi kolajen üretimine yardımcı olabilir. Bu sayede ...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide Cassia Angustifolia Seed Tohum Polisakkarit Cassia Angustifolia Tohum Polisakkarit, Hint Senna, Cassia angustifolia, Leguminosae tohumundan elde edilen polisakkarit fraksiyonudur. Küçük çiçekli bir çalı olan Cassia angustifolium bitkisin...

Çok İyi

+
Capryloyl Salicylic Acid Kapriloil Salisilik Asit Kapriloil Salisilik Asit, Salisilik Asit ve Kaprilik Asit'in bir esteridir. Kapriloil salisilik asit, doğal olarak söğüt ağaçlarının kabuğundan elde edilebilir. Salisilik asidin lipofilize bi...

Çok İyi

+
Hydroxyacetophenone Hidroksiasetofenon Hidroksiasetofenon, sentetik olarak üretilen bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Serbest radikal türünü nötralize edebilen bir fenolik antioksidan olan "p-hidroksiasetofenon" olarak da bil...

Çok İyi

+
Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Oil Pirinç Kepeği Yağı Pirinç kepeği yağı, kepeğinden ifade edilen sabit yağdır. Esas olarak linoleik, oleik, palmetik ve stearik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Besleyici ve nemlendirici yağ asitlerinin ...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Silica Silylate Silika Sililat Silika Dimetil Sililat, öncelikle endüstri genelinde çeşitli kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan birden fazla fonksiyonu bulunan bir maddedir. Beyaz toz görünümündedir. Gözenekl...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Synthetic Fluorphlogopite Sentetik Florfologopit Flor, alüminyum ve silikat bazlı sentetik bir mineraldir ve sentetik flor mika olarak da bilinir. Kozmetik endüstrisinde hacim arttırıcı olarak kullanılır. Ayrıca emülsiyonları kalınlaşt...

Çok İyi

+
Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone Lauril PEG-9 Polidimetilsiloksietil Dimetikon Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, çeşitli özelliklere sahip bir silikon polimerdir ve kozmetik endüstrisinde genellikle saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Lauryl PEG-9...

Orta

+
Tin Oxide Kalay Oksit Kalay oksit, doğal olarak mineral formunda bulunan inorganik bir oksittir. Kalay oksit tipik olarak kozmetik ürünlerde opaklaştırıcı bir madde olarak işlev görür ve yaygın olarak mika ve ti...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Cellulose Selüloz Selüloz, bitki liflerinden elde edilen doğal bir polisakkarittir. Farklı çözünürlük değerlerine sahip ham maddeleri stabile etmeye yardımcı olmak için emülgatör olarak kullanılır. Cilt...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama