Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Vichy - Neovadiol Serum Yaşlanma Karşıtı Bakım

Marka:

Vichy

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane Bis-PEG-18 Metil Eter Dimetil Silan Bis-PEG-18 metil eter dimetil silan, siloksanlar ve silikonların kimyasal sınıfına ait sentetik mum benzeri bir bileşendir. Kozmetikte, cilt bakım maddesi, yüzey aktif madde, köpük güçlendi...

Orta

+
Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid Hidroksietilpiperazin Etan Sülfonik Asit Hidroksietilpiperazin etan sülfonik asit, kozmetik ürünlerin pH'ının ayarlanmasında ve sabit kalmasında görev alan bir maddedir.

Çok İyi

+
Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol Hidroksipropil Tetrahidropirantriol Tetrahydropyrantriol bileşeninin hidroksipropil türevidir. Cilt üzerinde nemlendirici, yenileyici ve cilt bariyerini güçlendirici etkileri vardır. Cilt bariyerini güçlendirerek su kaybını az...

Çok İyi

+
Hydroxyethyl Urea Hidroksietil Üre Hidroksietil Üre, sentetik olarak üreden elde edilir ve cildin genel görünümünü ve hissini iyileştirebilir. Güçlü nemlendirme özellikleriyle nemi cilde hapsederek cildin dış tabakasını...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
PPG-3 Myristyl Ether PPG-3 Miristil Eter PPG-3 Miristil Eter, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir bileşiktir. Kimyasal olarak, PPG-3 Myristyl Ether, propilen glikol ile myristik asidin (bir yağ asidi) birleşmesiyle e...

Orta

+
Polymethylsilsesquioxane Polimetilsilseskioksan Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Orta

+
CI 15985 CI 15985 Günbatımı Sarısı FCF Gün batımı sarısı aynı zamanda turuncu olarak da adlandırılır. Yenilebilir sentetik pigment, turuncu-kırmızı toz veya granüller, kokusuz, yağda çözünmez, etanolde az çözünür, suda...

Çok İyi

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

Çok İyi

+
PEG-20 PEG-20 PEG-20, bir polietilen glikol türevidir ve kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Bu bileşik, bir polimer zinciri olan polietilen glikol ve 20 molekül etilen oksit birimi içerir. ...

Orta

+
Triethanolamine Trietanolamin Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır. Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

İyi

+
Methyldihydrojasmonate Metildihidrojasmonat Metildihidrojasmonat, doğal bir aromatik bileşendir. Hoş bir çiçeksi ve odunsu kokuya sahiptir. Bu nedenle, kozmetik ürünlerde kullanıldığında, ürünlere çekici bir koku katmaya yardımc...

Çok İyi

+
Sodium Acrylates Crosspolymer-2 Sodyum Akrilatlar Çaprazpolimer-2 Sodyum Akrilatlar Çaprazpolimer-2, akrilik asit, metakrilik asit veya bunun etilen diglisidil eter ile çapraz bağlanmış bir veya daha fazla basit esterinin bir kopolimerinin sodyum tuzudur. Fazla...

Orta

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama