Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Sensatia - Neroli Çiçeği Yüz Toniği

Marka:

Sensatia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera Yaprak Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract Portakal Kabuğu Ekstresi Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Extract, lime (limon) meyvesinin kabuğundan elde edilen bir ekstrakttır. Bu ekstrat, kozmetik ürünlerde genellikle aroma verici ve cilt bakım özellikleri nedeniyl...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Flower Oil Turunç Çiçeği Uçucu Yağı Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılan bir koku maddesidir.

Çok İyi

+
Pachyrhizus Erosus Root Extract Meksika Turp Ekstresi Pachyrhizus erosus bitkisinin kök kısımlarından elde edilen ekstresidir. Cilde nem sağlayabilir böylece cildin nemini korumasına ve sağlıklı görünmesine katkı sağlar. İçeriğindeki baz...

Çok İyi

+
Panax Ginseng Root Extract Ginseng Kökü Ekstresi Adını Yunanca'da her şeyi iyileştiren anlamına gelen Panacea'dan alır. Ginseng köklerinin bir ekstresidir. Cilde uygulanan ginseng kökü, çeşitli flavonoidler gibi çok sayıda antioksidan b...

Çok İyi

+
Rosa Damascena Extract Isparta Gülü Ekstresi Türk gülü, Şam gülü olarak da bilinir. Gül yapraklarının ekstresi hem kozmetik sanayi de hem de besin kaynağı olarak kullanılır. Gül ekstresini UV ışınlarına bağlı oluşan fotoyaş...

Çok İyi

+
Carica Papaya Fruit Extract Papaya Meyve Ekstresi Carica Papaya Meyve Özü, Papaya, Carica papaya L., Caricaceae meyvesinin özüdür. Papaya meyve özü, malik asit, C Vitamini ve Sitrik asit içerdiğinden güçlü bir antioksidandır. Ciltteki ya...

Çok İyi

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Eugenol Öjenol Öjenol, birçok bitkide doğal olarak bulunan (karanfil yağı, hindistan cevizi, tarçın ve defne yaprağında) karanfil benzeri bir aromaya sahip açık ve soluk sarı bir sıvıdır. Kozmetik ür...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Farnesol Farnesol Ihlamur veya akasya çiçekleri gibi birçok uçucu yağda bulunur. Adını bu ağacın bir çeşidinden alır: Acacia farnesiana.Tatlı, hafif ve çiçeksi bir kokuya sahip olan Farnesol, kozmetikler...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama