Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Olaplex - No.8 Bond Intense Moisture Mask

Marka:

Olaplex

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Orta

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

Orta

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Bis-Cetearyl Amodimethicone Bis-Setearil Amodimetikon Bis-Setearil Amodimetikon, saç bakım ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. Bu bileşen, saç bakım ürünlerinde genellikle kondisyonlandırıcı ve yumuşatıcı özellikler sağ...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat Saç bakım ürünlerinde saçın sağlığını iyileştirmek, saç tellerini güçlendirmek ve saçın renk kalitesini artırmak için kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Bis-Aminopropil Diglik...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

İyi

+
Cannabis Sativa Seed Oil Kenevir Tohumu Yağı Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve ...

Çok İyi

+
Jojoba Esters Jojoba Esterleri jojoba esterleri, jojoba yağından ve/veya hidrojene jojoba yağından elde edilir. Değişken yağ asidi zincir uzunluğuna sahip birden çok versiyonu vardır ve yapısı sıvı, kremsi, macunsu ve...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

İyi

+
Carthamus Tinctorius Seed Oil Aspir Tohumu Yağı Aspir yağı olarak da bilinen Carthamus Tinctorius Tohum Yağı, Afrika ve Asya'ya özgü devedikeni benzeri bir bitki olan Carthamus tinctorius bitkisinin tohumlarından elde edilen bitki bazlı bir...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Valine Valin Valin, temel bir amino asittir ve protein yapısının bir parçası olarak doğal olarak vücutta bulunur. Amino asitler, cilt hücrelerinin ve saç tellerinin yapısının temel taşlarıdır. Bu ne...

Çok İyi

+
Isoleucine İzolösin İzolösin, cilt bakım kozmetiklerinde diğer şeylerin yanı sıra yaşlanma karşıtı bir aktif bileşen olarak kullanılır. Amino asit, cildin doğal yenilenme yeteneğini destekler ve böylece ...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Guar Hidroksipropiltrimonyum Klorür Guar hidroksipropiltrimonyum klorür, formülasyonlarda antistatik ve bakım maddesi olarak kullanılır. Saç telleri arasında oluşan elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olarak kabarmayı azaltır...

Çok İyi

+
Histidine Histidin Histidin, cilt için antioksidan ve yatıştırıcı özelliklere sahip bir amino asit polipeptittir. Cildin bariyerini korumada öncü bir rol oynayan cilt proteini filagrin'in önemli bir yapı taş...

Çok İyi

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Phenylalanine Fenilalanin Fenilalanin, esansiyel bir amino asittir yani insan vücudunda doğal olarak bulunmaz ve gıdalardan elde edilmesi gerekir. Diğer amino asitlerin sentezinde önemli bir rol oynar ve cilt pigmenti mel...

Çok İyi

+
Aspartic Acid Aspartik asit Aspartik asit cildi nemlendiren esansiyel olmayan bir amino asitti. Kollajen ve elastinin önemli yapı taşıdır. Ayrıca kozmetik ürünün pH'ını ayarlamak için de kullanılır.

Çok İyi

+
PCA Pirolidon Karboksilik Asit PCA, Pirolidon Karboksilik Asit anlamına gelir ve kulağa öyle gelmese de, cildimizde doğal olarak bulunabilen bir şeydir. Aslında amino asitlerden sonra normal cildin doğal nemlendirici faktör...

Çok İyi

+
Phosphatidylcholine Fosfatidilkolin Fosfatidilkolin, lesitinden elde edilen bir ham maddedir. Kozmetik formüllerde emülgatör, yumuşatıcı ve nemlendirici madde olarak kullanılır. Cilt bariyerini desteklemeye yardımcı olur.

Orta

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Orta

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Orta

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Stearyl Alcohol Stearil Alkol Stearil alkol, bitkilerde ve böceklerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı bir bileşendir. Ayrıca memeli dokularında bulunabilen hayvan kaynaklı bir bileşendir. Sentetik olarak ise, 1-okta...

Orta

+
Ethylhexyl Olivate Etilhekszil Olivat Etilheksil olivat, zeytinden elde edilen bir yumuşatıcıdır. Daha spesifik olarak, zeytinyağından elde edilen cilt bakım yağ asitlerinin doğal esteridir. Cilt üzerinde tıkayıcı bir etkisi ...

Çok İyi

+
Behentrimonium Chloride Behentrimonyum Klorür "Behentrimonyum Klorür, asıl olarak kozmetikte bir anti-statik madde veya saç kremi olarak kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Organik olarak yasaktır. Antistatik etkiye sahiptir. Saçı kolay ...

Orta

+
Cetrimonium Bromide Setrimonyum Bromür Setrimonyum bromür topikal bir antiseptik olan setrimidin bir bileşenidir. Setrimonyum bakteri ve mantarlara karşı etkili bir antiseptiktir. Katyonik bir sürfaktandır. DNA izolasyonu sırasında...

İyi

+
Limnanthes Alba Seed Oil Çayırköpüğü Tohum Yağı Çayır köpüğü adı verilen beyaz çiçekli bitkinin tohumlarından elde edilen yumuşatıcı bitki yağıdır. Ayrıca fitosterollerin gibi maddelerin yanında E vitamini gibi antioksidan bileşe...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Oil Pirinç Kepeği Yağı Pirinç kepeği yağı, kepeğinden ifade edilen sabit yağdır. Esas olarak linoleik, oleik, palmetik ve stearik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Besleyici ve nemlendirici yağ asitlerinin ...

Çok İyi

+
Quaternium-80 Kuaterniyum-80 Quaternium-80, nemlendiriciler, şampuanlar ve saç kremlerinde bulunan bir bakım maddesidir. Harika bir yumuşatıcı ve saç açıcı olduğu bilinmektedir. Kuaternium terimi, kuaternize amonyum ka...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Extract Kuşburnu Tohum Ekstresi Kuşburnu Tohum Ekstresi, C vitamini (askorbik asit) ve diğer antioksidanlar açısından zengindir. Bu özellikler, serbest radikallerle savaşarak cildin yaşlanmasını önleme potansiyeline sahip...

Çok İyi

+
Ceramide AP Seramit AP Seramit AP cildin üst tabakasında doğal olarak bulunan birçok seramid türünden bir tanesidir. Seramidlerin görevi sağlıklı bir cilt bariyeri oluşturarak cildi nemli tutmada görev almaktır...

İyi

+
Ceramide NP Seramid NP Cildin üst tabakasında doğal olarak bulunan birçok seramid türünden bir tanesidir. Seramidlerin görevi sağlıklı bir cilt bariyeri oluşturarak cildi nemli tutmada görev almaktır. Bitkisel ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Jojoba Esters Hidrolize Jojoba Esteri Hidrolize jojoba esterleri, jojoba esterlerinin asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilen hidrolizatıdır. Bu madde cildi iyi durumda tutmaya yardımcı olur. Uygulanan bölge üze...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama