Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Simyaevi - ooOo Mastica Göz Çevresi Bakımı

Olgun göz çevreleri, göz çevresinde gevşek görünümü olanlar, yoğun kaz ayağı görünümlü göz çevreleri ve yüz yogası yapan kişiler bu ürünü kullanabilir. Elastikiyetini yitirmiş ve sarkmaya meyilli ciltler için geliştirilmiştir. İçeriğinde hodan tohumu yağı, avokado yağı, Frenk inciri yağı, kuşburnu çekirdeği yağı, damla sakızı ekstraktı, gül uçucu yağı ve frankincense uçucu yağı içerir. Damla sakızı ekstresi hücresel aktiviteyi arttırır. Kullanım: Temiz göz çevresine akşamları uygulayın.

Marka:

Simyaevi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Borago Officinalis Seed Oil Hodan Tohumu Yağı Hodan tohumunun soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde bir omega-6 yağ asidi olan gama-Linolenik Asit (GLA) bulunur. GLA, cilt sağlığının ve bariyer fonksiyonun...

Çok İyi

+
Opuntia Ficus-Indica Seed Oil Hint İnciri Çekirdeği Yağı Opuntia Ficus-Indica bitkisi çekirdeğinin soğuk sıkılmasıyla elde edilen sabit yağdır. İçeriğinde E vitamini, fitosteroller, doymamış yağ asitleri ve antioksidan etkiye sahip bileşikler...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Pistacia Lentiscus Gum Antep Fıstığı Sakızı Film oluşturucu ajan: Cilt, saç veya tırnaklarda sürekli bir film oluşturur. Maskeleme Ajanı: Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller

Çok İyi

+
Boswellia Serrata Oil Akgünlük Uçucu Yağı Bir ağacın sakız reçinesinden elde edilen bir özüttür. Aynı zamanda bir Hint tütsü kaynağıdır. Cilt için kokulu bileşenleri hassaslaştırıcı olma potansiyeline sahiptir. Öte yandan,...

Çok İyi

+
Rosa Damascena Flower Oil Isparta Gülü Uçucu Yağı Isparta gülünün çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Pembe renkte çiçekli, kış mevsimine dayanıklı ve hoş kokulu bitkidir. Güldeki yağ içeriği verimi oldukça düşüktür. Bu y...

Çok İyi

+
Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama