Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Iva Natura - Organik Besleyici Saç Kremi - Shea Yağı ve Zeytin Özlü

Iva Natura Organik Besleyici Saç Kremi - Shea Yağı ve Zeytin Özlü, saçınızı yumuşatmaya, nemlendirmeye ve parlaklığını arttırmaya yardımcı olacak özelliklere sahip olan shea yağı ve zeytin özlü bileşenleri içerir. Kullanımı: Saçlarınızı şampuanladıktan sonra uygunmiktarda kremi saçınıza masaj yaparak uygulayın. Uygulamadan sonra 5 dakika bekleyin sonrasında bol su ile durulayın.

Marka:

Iva Natura

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Thymus Vulgaris Leaf Water Kekik Yaprak Suyu Thymus Vulgaris Leaf Water Türkçe ismiyle Kekik Yaprak Suyu Lamiaceae familyasına ait bitkilerinin yapraklarından elde edilen buhar distilatının sulu bir çözeltisidir. Thymus vulgaris , Gü...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Distearoylethyl Dimonium Chloride Distearoletil Dimonyum Klorid Saç bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Elektriklenme önleyici etkisiyle saç tellerinde pürüzsüz ve yumuşak bir etki bırakır. Aynı zamanda kolay taranmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Rosa Damascena Flower Water Isparta Gülü Suyu;Isparta Gülü Hidrolatı Isparta gülünün petallerinden su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Kozmetik sektöründe cilt besleyici, tonik, göz altı morlukları ve ş...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate SE Gliseril Stearat SE Gliseril Stearat SE, Gliseril Stearat'ın kendinden emülsiyonlaştırıcı bir formudur. Yağ ve su fazındaki maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.

Çok İyi

+
Myrtus Communis Leaf Water Mersin Yaprağı Suyu;Mersin Yaprağı Hidrolatı Mersin çalısının yapraklarından su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Cildi canlandırıcı etkisi bulunmaktadır. Antibakteriyel ve antifu...

Çok İyi

+
Sodium Lauroyl Glutamate Sodyum Lauril Glutamat Sodyum lauril glutamat, amino asit olan glutamik asit, bitki kaynaklarından elde edilen bir yağ asidi olan laurik asit ve sodyum kullanılarak sentezlenir. Hafif bir temizleyici olduğu bilinmektedi...

Çok İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Olea Europaea Leaf Extract Zeytin Yaprağı Özü Olea Europaea (Zeytin) Yaprağı Ekstresi, Olea europaea adlı zeytinin yapraklarının özüdür. Cilt bakımında, Zeytin Yaprağı Özü yaşlanmanın görünümünü yavaşlatabilir, tahrişi yat...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Juglans Nigra Leaf Extract Ceviz Yaprağı Ekstresi Juglans regia ağacının yapraklarından elde edilen bir ekstredir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı etki sağlar.

Çok İyi

+
Zingiber Officinale Extract Zencefil Ekstresi Zencefil özü genellikle uçucu olmayan (tahriş edici olmayan) olarak kabul edilirken, yağ formu cildi kötüleştirme potansiyeli olan 50'den fazla bileşen içerir.

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Urtica Dioica Extract Isırgan Otu Ekstresi Isırgan otunun dikenli tüylerinin ekstresidir. Kozmetikte cilt ve saç derisi problemlerini hafifletmeye yardımcı olur. Saçta özellikle kepeklenme sorunu için kullanılır. Cildin gözeneklerin...

Çok İyi

+
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Guar Hidroksipropiltrimonyum Klorür Guar hidroksipropiltrimonyum klorür, formülasyonlarda antistatik ve bakım maddesi olarak kullanılır. Saç telleri arasında oluşan elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olarak kabarmayı azaltır...

Çok İyi

+
Galium Aparine Extract Yoğurt Otu Ekstresi Rubiaceae familyasına ait Galium aparine L. Yerde kendi başına yetişebildiği gibi başka bitkilerin üzerinde de kullanılır. Halk arasında yaralara ve böcek ısırıklarına hamur haline geti...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama