Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Iva Natura - Organik Hyaluronik Asit İçeren Besleyici Şampuan (At Kuyruğu Bitkisi Özlü)

Organik Hyaluronik Asit İçeren Besleyici Şampuan, içeriğinde bulunan At Kuyruğu otu özüsayesinde saçları özenle temizler. At kuyruğu, antibakteriyel özelliği ile saç diplerinin sağlığını destekler ve saçların sağlıkla uzamasına yardımcı olur. Formülde bulunan Hyaluronik asit saçların nemlenmesine ve dolgun gözükmesine yardımcı olur. Kullanımı: Hyaluronik Asit İçeren Besleyici Şampuanı masaj yaparak uygulayınız. Uygulama sonrasında saçlarınızı bol su ile durulayınız. Gerek duyalması durumunda işlemi tekrarlayabilirsiniz. Şampuan sık kullanım için uygundur.

Marka:

Iva Natura

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

Ex Portland Pitchfork irure mustache. Eutra fap before they sold out literally. Aliquip ugh bicycle rights actually mlkshk, seitan squid craft beer tempor.

Hoodie tote bag mixtape tofu. Typewriter jean shorts wolf quinoa, messenger bag organic freegan cray.

Swag slow-carb quinoa VHS typewriter pork belly brunch, paleo single-origin coffee Wes Anderson. Flexitarian Pitchfork forage, literally paleo fap pour-over. Wes Anderson Pinterest YOLO fanny pack meggings, deep v XOXO chambray sustainable slow-carb raw denim church-key fap chillwave Etsy. +1 typewriter kitsch, American Apparel tofu Banksy Vice.

Fashion axe DIY jean shorts, swag kale chips meh polaroid kogi butcher Wes Anderson chambray next level semiotics gentrify yr. Voluptate photo booth fugiat Vice. Austin sed Williamsburg, ea labore raw denim voluptate cred proident mixtape excepteur mustache. Twee chia photo booth readymade food truck, hoodie roof party swag keytar PBR DIY.

Art party authentic freegan semiotics jean shorts chia cred. Neutra Austin roof party Brooklyn, synth Thundercats swag 8-bit photo booth. Plaid letterpress leggings craft beer meh ethical Pinterest.
İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Rosa Damascena Flower Water Isparta Gülü Suyu;Isparta Gülü Hidrolatı Isparta gülünün petallerinden su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Kozmetik sektöründe cilt besleyici, tonik, göz altı morlukları ve ş...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Ammonium Lauryl Sulfate Amonyum Lauril Sülfat Anyonik bir yüzey aktif maddedir (Suda çözüldüğünde eksi yüklü iyon oluşturur ve köpürmeyi sağlar). Bu nedenle duş jelleri ve şampuanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Temizleme a...

Çok İyi

+
Thymus Vulgaris Leaf Water Kekik Yaprak Suyu Thymus Vulgaris Leaf Water Türkçe ismiyle Kekik Yaprak Suyu Lamiaceae familyasına ait bitkilerinin yapraklarından elde edilen buhar distilatının sulu bir çözeltisidir. Thymus vulgaris , Gü...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Rice Protein Hidrolize Pirinç Proteini Asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemi kullanılarak hidrolize pirinç proteini elde edilmektedir. Hem pozitif hem de negatif yük içermesi sebebiyle elektriklenme önleyici ajan olarak kullan...

Çok İyi

+
Myrtus Communis Leaf Water Mersin Yaprağı Suyu;Mersin Yaprağı Hidrolatı Mersin çalısının yapraklarından su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Cildi canlandırıcı etkisi bulunmaktadır. Antibakteriyel ve antifu...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Glycosaminoglycans Hidrolize Glikozaminoglikan Glikozaminoglikan su ile hidroliz edilerek daha küçük bir molekül haline getirilir. Yumuşatıcı ajan olarak işlev görür. Suya bağlanır ve düşük molekül ağırlığı sayesinde cildin al...

Çok İyi

+
Aesculus Hippocastanum Extract At Kestanesi Ekstresi At Kestanesi bitkisinin özüdür. Bu türden elde edilen özler 'escin' olarak bilinen, yumuşak sabunlu bir his veren ve güçlü anti-inflamatuar bileşikler olan saponinler içerir. Cildin gözene...

Çok İyi

+
Hyaluronic Acid Hyaluronik Asit Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Kendi ağırlıgından fazla suyu bünyesinde tutabilmektedir.

Çok İyi

+
Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

Çok İyi

+
Verbascum Thapsus Extract Sığırkuyruğu Ekstresi Verbascum thapsus bitkisi yaprak çiçeklerinden elde edilen ekstresidir. Antibakteriyel ve antienflamatuar etkiye sahiptir.

Çok İyi

+
Rubus Fruticosus Leaf Extract Böğürtlen Yaprak Ekstraktı Rubus Fruticosus (Böğürtlen) Yaprağı Ekstresi, böğürtlen, Rubus fruticosus'un yapraklarının bir özüdür. UV bağlı gelişmiş hücre hasarını geri çevirmede ve cilt üzerindeki kırı...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Guar Hidroksipropiltrimonyum Klorür Guar hidroksipropiltrimonyum klorür, formülasyonlarda antistatik ve bakım maddesi olarak kullanılır. Saç telleri arasında oluşan elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olarak kabarmayı azaltır...

Çok İyi

+
Olea Europaea Leaf Extract Zeytin Yaprağı Özü Olea Europaea (Zeytin) Yaprağı Ekstresi, Olea europaea adlı zeytinin yapraklarının özüdür. Cilt bakımında, Zeytin Yaprağı Özü yaşlanmanın görünümünü yavaşlatabilir, tahrişi yat...

Çok İyi

+
Valeriana Officinalis Rhizome Extract Kedi Otu Uçucu Yağı Valeriana officinalis bitkisi rizomundan su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antienflamatuar etkisi ile bilinir. Egzama ve akne gibi cilt rahatsızlıklarında kullanılır.

Çok İyi

+
Galium Aparine Extract Yoğurt Otu Ekstresi Rubiaceae familyasına ait Galium aparine L. Yerde kendi başına yetişebildiği gibi başka bitkilerin üzerinde de kullanılır. Halk arasında yaralara ve böcek ısırıklarına hamur haline geti...

Çok İyi

+
Zingiber Officinale Extract Zencefil Ekstresi Zencefil özü genellikle uçucu olmayan (tahriş edici olmayan) olarak kabul edilirken, yağ formu cildi kötüleştirme potansiyeli olan 50'den fazla bileşen içerir.

Çok İyi

+
Equisetum Arvense Extract At Kuyruğu Ekstresi At Kuyruğu bitkisinin yapısı oldukça zengindir. İçeriğinde bir çok aminoasit, protein, mineral ve ayrıca güçlü antioksidan etkinliği olan polifenoller içerir. Ayrıca yapısında salisil...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama