Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Klorane - Organik Isırgan Otu içerikli Yağ Dengeleyici Şampuan

Marka:

Klorane

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Disodium Laureth Sulfosuccinate Disodyum Laureth Sülfosüksinat Disodyum Laureth Sulfosuccinate veya DLS, aralıktaki en hafif olanlardan biri olan anyonik bir yüzey aktif maddedir. Sanılanın aksine sülfatların bir parçası değildir, saçı ve vücudu SLES'...

Çok İyi

+
Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

Çok İyi

+
Lauryl Betaine Lauril Betain Sebzelerden elde edilen lauril betain, ilk olarak şeker pancarı özütü olarak keşfedilen berrak veya açık sarı bir sıvıdır. Saç ürünlerinde yumuşatıcı, parlatıcı, elektrik önleyici...

Çok İyi

+
Ceteareth-60 Myristyl Glycol Ceteareth-60 Miristil Glikol Ceteareth-60 Myristyl Glycol, bir emülgatör ve yüzey aktif madde olarak kullanılan bir bileşendir. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır, genellikle krem, losyon, saç bakım ür...

Çok İyi

+
Laureth-3 Laureth-3 Laureth-3, lauril alkolün (POE 3 lauril alkol) polietilen glikol eterinden yapılmış etkili bir sıvı iyonik olmayan emülgatör ve yüzey aktif maddedir. Laureth-3, kozmetik ve kişisel bakım en...

Orta

+
Glyceryl Laurate Gliseril Laurat Gliseril laurat, bitki bazlı bir viskozite stabilizatörüdür. Aynı zamanda bir cilt bakım maddesidir. Deodorant, şampuan, nemlendirici, temizleyiciler, eksfolyantlar ve diğer ürünler dahil ol...

Çok İyi

+
Urtica Dioica Root Extract Isırgan Otu Kök Ekstresi Urtica Dioica Kök Ekstresi, Isırgan otu, Urtica dioica L., Urticaceae köklerinin bir ekstresidir. Isırgan Otu özütü anti-inflamatuar özelliklere sahiptir, bu da onu ciltteki inflamasyonu ve k...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
CI 42053 CI 42053 CI 42053, kozmetik ürünlerde renklendirici olarak kullanılan yeşil renkli bir boya pigmentidir.

Çok İyi

+
Maleic Acid #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Polyquaternium-22 Polikuaterniyum-22 Polikuaterniyum-22, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bir polimerdir. Saç bakım ürünlerinde statik elektrik oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Bu, saçın dü...

Orta

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

+
CI 15985 CI 15985 Günbatımı Sarısı FCF Gün batımı sarısı aynı zamanda turuncu olarak da adlandırılır. Yenilebilir sentetik pigment, turuncu-kırmızı toz veya granüller, kokusuz, yağda çözünmez, etanolde az çözünür, suda...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama