Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Sensatia - Orijinal Sabunsuz Yüz Temizleyici

Marka:

Sensatia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Triticum Vulgare Germ Oil Buğday Tohumu Yağı Poaceae familyasına mensup olan Triticum Vulgare türkçe adıyla buğday bitksi tohumlarından elde edilen yağdır. Buğday tohumu ekstrakte edilen yağ, önemli miktarlarda biyoaktif bileşik içe...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract Portakal Kabuğu Ekstresi Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Extract, lime (limon) meyvesinin kabuğundan elde edilen bir ekstrakttır. Bu ekstrat, kozmetik ürünlerde genellikle aroma verici ve cilt bakım özellikleri nedeniyl...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Citrus Aurantium Amara Flower Oil Turunç Çiçeği Uçucu Yağı Citrus aurantium amara ağacının çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Hoş kokusu sebebiyle kozmetik ürünlerde koku verici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Averrhoa Carambola Fruit Extract Yıldız Meyvesi Ekstresi;Karambola Meyvesi Esktresi Averrhoa carambola ağacının meyvesinden elde edilen esktresidir. Averrhoa carambola, tropikal bölgelerde yetişen ve yaygın olarak yıldız meyvesi olarak bilinir. Cildin daha parlak ve canlı g...

Çok İyi

+
Pachyrhizus Erosus Root Extract Meksika Turp Ekstresi Pachyrhizus erosus bitkisinin kök kısımlarından elde edilen ekstresidir. Cilde nem sağlayabilir böylece cildin nemini korumasına ve sağlıklı görünmesine katkı sağlar. İçeriğindeki baz...

Çok İyi

+
Cananga Odorata Flower Oil Ylang Ylang Çiçek Uçucu Yağı Ylang-ylang veya diğer adıyla Cananga ağacının çiçeğinden elde edilen yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve kozmetik ürünlerde koku verici ol...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama