Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

92

Stokta yok
0Yorumlar

Gladsture - Pearl Katı Şampuan 95 g

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Gladsture Pearl Katı Şampuan, kuru, normal ve boyalı saç tipleri için geliştirilmiştir. İçeriğinde sülfat, SLS, SLES, paraben, silikon ve parfüm barındırmamaktadır. Tüm saç tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği, el yapımı bir ürün. Konsantre olarak üretildiği için bir katı şampuanın kullanımı yaklaşık 3 şişe şampuana denk gelmektedir.

Kullanımı: Saçlarınız ıslakken üzerinde birkaç kez gezdirip, köpürtün. Parmak uçlarınızla saç derinize masaj yaparak uygulayın. Ürününün tek sefer uygulanması saçları temizlemek için genellikle yeterli olmaktadır.

Marka:

Gladsture

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Sodium Cocoyl Isethionate Sodyum Kokoil İzetionat Sodyum kokoil izetionat, cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizleyen yumuşak bir temizleme maddesidir. Hindistan cevizinden elde edilir. Genel olarak, diğer yüzey aktif maddeler kadar sert o...

Çok İyi

+
Coco-Glucoside Koko Glikozit Koko glikozit, hindistancevizi yağından elde edilen yağlı alkol ve şekerden elde edilen glikozun bir karışımıdır. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırma özelliğinden dolayı öncelikle ...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Portakal Kabuğu Uçucu Yağı Portakal kabuğundan elde edilen uçucu bir yağdır. Ana bileşeni limonendir. Güzel kokuludur fakat cilt hassaslaştırıcı etkisi bulunmaktadır. Banyo ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, saç...

Çok İyi

+
Moroccan Lava Clay Rhassoul Kil Mineral, Fas Lava Kili, Fas'ta çıkarılan bir tür lekeli kildir. Ürün formülasyonunda oluşan kıvamının azaltılmasında veya artırılmasında da görev alır. Vücut yüzeyinde bulunan madd...

Çok İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Oil Vanilya Meyvesi Yağı Orchidaceae familyasına ait Vanilla Planifolia bitkisinin meyvelerinden elde edilen yağdır. Kendine has kokusuyula bilinen bu bitkiye bu kokuyu veren vanilin adlı bileşiktir. Bitkinin meyve yağ...

Çok İyi

+
Glyceryl Caprylate Gliseril Kaprilat Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gö...

Çok İyi

+
Glyceryl Undecylenate Gliseril Undesilenat Kozmetik ürünlerde emülgatör olarak kullanılır. Aynı zamanda antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bakteri, maya ve mantar üremesini ve büyümesini engeller.

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama