Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Bioderma - Photoderm MAX Compact Light SPF 50+

Marka:

Bioderma

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Titanium Dioxide (Nano) Titanyum Dioksit (Nano) Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Diisopropyl Sebacate Diizopropil Sebakat Güneşten koruyucu formüllerde kullanışlı bir yardımcı bileşen olarak işlev gören berrak, renksiz, pratik olarak kokusuz, hafif bir sıvı. UV filtrelerinin azaltılmış konsantrasyonları ...

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Isodecyl Neopentanoate İzodesil Neopentanoat İzodesil Neopentanoat, dallı zincirli desil alkollerin ve neo pentanoik asidin esteridir. Güneşten koruyucu maddeler veya pigmentler gibi belirli bileşenlerin neden olduğu yağlı veya ağırlı...

Çok İyi

+
Corn Starch Modified Modifiye Mısır Nişastası Mısır nişastası ve kalsiyum tuzunun reaksiyona sokulmasıyla elde edilen bir hammaddedir. Mısır nişanstası özellikle yağlı ciltlerde parlamayı ve yağlılığı azaltmaya yardımcı olur v...

Çok İyi

+
Polymethyl Methacrylate Polimetil Metakrilat Polimetil metakrilat veya PMMA birden fazla metil metakrilat biriminin birleşmesiyle oluşan büyük molekül ağırlığına sahip kozmetik hammaddedir. Estetik cerrahide sıvı kolajen ve katı PMM...

Düşük

+
Tri-C12-13 Alkyl Citrate Tri-C12-13 Alkil Sitrat Çok işlevli bir ham maddedir. Formülasyonlarda yumuşatıcı, ıslatma ve dağıtma maddesi ve saç kremi olarak bulunabilir. Makyaj ürünlerinde pigmentlerin homojen dağıtılmasında ve güneş...

Çok İyi

+
Polyethylene Polietilen Dünyanın en yaygın plastiği olan polietilen, üretimi basit ve ucuz olan bir polimerdir. Kozmetik sektöründe bağlayıcı, saç veya tırnaklarda film tabaka oluşturucu, ağız bakım ürünler...

Çok İyi

+
Ozokerite Ozokerit Ozokerite, mineral kaynaklardan veya petrolden elde edilen bir hidrokarbon mumudur. Ozoerite, eritildiğinde "kalıplaşan" bir dokuya sahip olduğundan ve çalışmayı kolaylaştırdığından dudak...

Çok İyi

+
Zinc Oxide (Nano) Çinko Oksit (Nano) Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

Orta

+
Beeswax Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetraisostearate Pentaeritritil Tetraizostearat Pentaerythrityl Tetraisostearate, kozmetik ürünlerde kullanılan bir yağlı bileşiktir. Pentaerythrityl Tetraisostearate, cilt ve dudak bakımı, makyaj gibi ürünlerde nemlendirici, yüzeyk akti...

Çok İyi

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Alumina Alüminyum Oksit Alumina (Al2O3), alüminyum oksit olarak bilinir ve büyük ölçüde doğal olarak boksit, kristobalit ve diaspore gibi mineraller içinde bulunur. İlk olarak, boksit ya da diğer alüminyum mineral...

Çok İyi

+
Laminaria Ochroleuca Extract Laminaria Ochroleuca Ekstresi Laminaria Ochroleuca Extract, Alga, Laminaria ochroleuca, Laminariaceae'nin bir özüdür. Laminaria ochroleuca özü, bazen kahverengi deniz yosunu veya kahverengi alg olarak da adlandırılan bir yo...

Çok İyi

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Triethoxycaprylylsilane Trietoksikaprililsilan Kozmetik ürünlerde kullanılan pigmentleri (güneşten koruyucu maddeler veya renklendiriciler gibi) kaplamak için kullanılan berrak, açık sarı bir sıvı maddedir. Bu kaplama sayesinde ürün...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Simethicone Simetikon Simetikon, bir silikon türü olan silika jel ve dimetikon (veya dimetikon) karışımıdır ve aktif dimetikon olarak da bilinir.

Çok İyi

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Manganese Oxide Manganez Oksit Kozmetik ürünlerin güneş ışınlarından zarar görmemesi ve stabiliteleri bozulmaması amacıyla kullanılan bir ham maddedir.

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama