Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Village 11 Factory - Pink Calming Tone Up Sun Block SPF50+ PA++++ 50ml - Güneş Koruyucu & Makyaj Bazı

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Butyloctyl Salicylate Butiloktil Salisilat Cildi yumuşatma etkisi vardır. Kozmetik ürünlerde çözücü olarak da kullanılır. Cilt bakım ürünlerinde, makyaj ürünlerinde (genelde rujlarda) ve saç bakım ürünlerinde sıklıkla kull...

Düşük

+
Caprylyl Methicone Kaprilil Metikon Cildi besleyen ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan geçirgen bir bariyer sağlayan bir maddedir. Berrak, renksiz ve kolay yayılabilir uçucu bir sıvı silikondur. Doğal bitki yağları ile o...

Orta

+
Ethylhexyl Methoxycrylene Etilheksil Metoksirilen Genellikle güneş koruyucu ürünlerde kullanılan bir bileşendir. UV emici olarak formülasyonlar yer alır. Güneş ışınlarının etkisiyle stabilitelerini kaybedebilen bileşenlerin bozulmamal...

Çok İyi

+
C13-15 Alkane C13-15 Alkan Hemisqualene olarak da bilinen C13-15 Alkan kozmetikte çözücü ve yumuşatıcı olarak işlev görür. Alkanlar doymuş hidrokarbonlardır ve ham petrol ve petrol ürünlerinde bulunsa da, sentetik...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate Poligliseril-4 Diizostearat/Polihidroksistearat/Sebakat Kozmetik formülasyonda yer alan su ve yağ fazlarının homojen bir şekilde karışarak emülsiyon oluşturulmasını sağlar. Ayrıca temizleyici özelliği göstererek cilt yüzeyindeki kiri ve se...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Disteardimonium Hectorite Disteardimonyum Hektorit Genelde renk pigmentleriyle beraber kullanılan bir maddedir. Kil maddesinin değiştirilmiş(modifiye edilmiş) halidir. Bu hammadde yağları kalınlaştırır ve deodorant aersollerde, kalıp sabun...

Çok İyi

+
Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Aluminum Hydroxide Alüminyum Hidroksit Opaklaştırıcı etkisi vardır, yani ürünü beyaz renkte şeffaf olmayan hale getirir. Bunun yanında cildi yumuşatma etkisi vardır. UV ışınlarına maruz kalan ciltte oluşan reaktif oksijen ...

Orta

+
Polyglyceryl-4 Isostearate Poligliseril-4 İzostearat Poligliseril-4 İzostearat, formülleri stabilize etmek için kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir emülgatördür. Yüzey aktif madde, iki sıvı veya bir sıvı ve bir katı gibi ü...

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Dimetikon/Vinil Çapraz Bağlı Dimetikon Polimer Dimetikon/vinil dimetikon çapraz bağlı polimer, dokuyu iyileştirmek için cilt bakımı ve kozmetik formülasyonlarında kullanılan bir silikon türevidir.

Orta

+
Calamine Kalamin Kalamin, çinko oksit ve demir oksit karışımıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, vücut ve el ürünleri, macun maskeleri ve diğer cilt bakım ürünlerinin formülasyonunda kullanı...

Çok İyi

+
Sorbitan Sesquioleate Sorbitan Seskiyolat Karışmayan iki farklı sıvının (su ve yağ)karışmasına yardımcı olur. Ayrıca kozmetik ürünün içinde dağılması zor olan renk pigmentleri gibi maddelerin çözünmesine yardımcı olur...

Çok İyi

+
Triethoxycaprylylsilane Trietoksikaprililsilan Kozmetik ürünlerde kullanılan pigmentleri (güneşten koruyucu maddeler veya renklendiriciler gibi) kaplamak için kullanılan berrak, açık sarı bir sıvı maddedir. Bu kaplama sayesinde ürün...

Çok İyi

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Houttuynia Cordata Extract Çin Kertenkele Kuyruğu Ekstresi Houttuynia cordata, Güneydoğu Asya'ya özgü çiçekli bir bitkidir. Yapraklı bir sebze olarak yenir ve ayrıca geleneksel Çin tıbbında yer almakatadır. Bitkideki ana aktif bileşenler, flavon...

Çok İyi

+
Polyhydroxystearic Acid Polihidroksistearik Asit Polihidroksistearik asit, hint yağından elde edilen yumuşak bir mumdur. Kozmetik ürünlerde kıvam verici, emülsiyon stabilitazörü ve süspansiyon ajanı gibi çeşitli fonksiyonları yerine ge...

Çok İyi

+
Isopropyl Myristate İzopropil Miristat İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emili...

Çok İyi

+
Adenosine Adenosin İyi bir anti-inflamatuar ajandır (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı). Yara iyileşmesine yardımcı olabilir. Hatta cildin kendi kolajen üretimine yardımcı olabilir. Bu sayede ...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Palmitate Etilheksil Palmitat Etilheksil palmitat, kozmetik ürünlerinde cildi yumuşatıcı, pürüzsüzleştirici, doku geliştirici ve çözücü olarak çalışır. Yağlı bir alkol ve bitkiden ya da hayvandan elde edilebile...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate Poligliseril-3 Polirisinoleat Poligliseril-3 Polirisinoleat, poligliserin-3 ve risinoleik asitten üretilen bir polimeridir. Suyun yağ ile karışmasına yardımcı olan bitki bazlı bir bileşendir. Yağlı bir his vermez, hafif...

Çok İyi

+
Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

Çok İyi

+
Isostearic Acid İzostearik Asit İzostearik asit, bitkilerde ve hayvanlarda doğal olarak bulunan 18 karbonlu dallı zincirli bir yağ asididir. Beyazdan soluk sarı renkli, berrak, yağlı bir sıvı olarak bulunmaktadır. Kozmetik...

Çok İyi

+
Propolis Extract Propolis Ekstresi Propolis, arılar tarafından belirli bitki ve ağaçlardan topladıkları salgıları kendi enzimleri ile birleştirerek oluşturduğu reçinemsi bir maddedir. Antibakteriyel ve antifungal özelliği...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Extract Aynısefa Çiçek Ekstresi Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bi...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama