Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Mustela - Pişik Kremi - Vitamin Bariyer 1.2.3. Pişik Önleyici Krem

Marka:

Mustela

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate Poligliseril-2 Dipolihidroksistearat Poligliseril-2 dipolyhidroksistearat, genellikle hafif yağlı bir kokuya sahip sarı viskoz bir sıvıdır. Cildin nemli kalmasına ve trans dermal su kaybını yavaşlatmak için bir bariyer oluştu...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Diisostearate Poligliseril-3 Diizostearat Poligliseril-3 Diizostearat, izostearik asit ve poligliserin-3'ün bir diesteridir ve açık sarı bir sıvıdır. Kozmetikte yumuşatıcı, yüzey aktif ve emülgatör olarak kullanılan bir bileşen...

Çok İyi

+
Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Ethyl Linoleate Etil Linoleat Etil linoleat, yumuşatıcı olarak kullanılan bir tür yağda çözünen F vitaminidir. Kozmetik sektöründe parfüm ajanı ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Bunun yanında cilt ba...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables Sabunlaşmamış Ayçiçeği Tohum Yağı Helianthus Annuus (Ayçiçeği) Tohum Yağı Sabunlaşmayanlar, ayçiçeği tohumu yağı yağ asitlerinin rafine geri kazanımında sabunlaştırılmayan bir ayçiçeği tohumu yağı fraksiyonudur. ...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Stearalkonium Hectorite Stearalkonyum Hektorit Bu bileşen, doğal olarak oluşan bir mineral ve bentonit kilinin ana bileşeni olan hektoritten üretilir. Kremsiz beyaz bir toz halinde gözlemlenir. Kozmetik endüstrisinde jel oluşturucu olarak ...

Çok İyi

+
Capryloyl Glycine Kapriloil Glisin Kapriloil glisin, sentetik bir amino asit türevidir. Cilt veya saç bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılabilir. Formüle bağlı olarak yüzey aktif madde olarak da kullanılabilir. Ka...

Çok İyi

+
Undecyl Dimethyl Oxazoline Undesil Dimetil Oksazolin Cildi iyi durumda tutumak için kullanılan kozmetik hammaddesidir.

Çok İyi

+
Persea Gratissima Fruit Extract Avokado Ekstresi Persea gratissima bitkisinin meyvelerinin elde edilen ekstredir. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado yağı çeşitli yağ asitleri, A, B ve E vitaminler...

Çok İyi

+
Propylene Carbonate Propilen Karbonat Propilen karbonat, kozmetik ürünlerde çözücü görevi görür. Formülasyon açısından önemli bir bileşen oldup ideal bir çözücünün sahip olması gereken tüm özelliklere sahiptir. Prop...

Çok İyi

+
Sodium Levulinate Sodyum Levulinat Sodyum levulinat, levulinik asidin tuzudur. Kozmetik ürünlerde antimikrobiyal yapısı sebebiyle koruyucu olarak kullanılır. Ürünün raf ömrünü uzatır ve formülasyonda bakteri çoğalmasın...

Çok İyi

+
Levulinic Acid Levulinik Asit Levulinik asit antibakteriyel özelliklere sahiptir. Formülasyonda bulunan diğer bileşenleri bozmadan, rengini veya pH'ını değiştirmeden mikroorganizma kolonilerini kontrol eden hafif bir koruy...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama