Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Simple - Pollution Protect Hava Kirliliğine Karşı Kağıt Maske 1 Adet

Marka:

Simple

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Polyglycerin-3 Poligliserin-3 Birbirine bağlı üç gliserin molekülünden oluşmaktadır. Tıpkı gliserin gibi nemlendirici bir bileşendir , ancak daha büyük moleküler yapılı olduğu için cilde daha yavaş nüfuz eder v...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Agave Americana Stem Extract Agave Kök Ekstresi Agave Americana Stem Extract, Amerikan Sisal, Agave americana L., Agavaceae'nin gövdelerinin bir özüdür.

Çok İyi

+
Tromethamine Trometamin Trometamin, kozmetik endüstrisinde tamponlama ajanı olarak kullanılır. Yani ürünün pH'ının ayarlanmasını sağlar. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanmas...

İyi

+
Hydroxyethyl Urea Hidroksietil Üre Hidroksietil Üre, sentetik olarak üreden elde edilir ve cildin genel görünümünü ve hissini iyileştirebilir. Güçlü nemlendirme özellikleriyle nemi cilde hapsederek cildin dış tabakasını...

Çok İyi

+
Cellulose Gum Selüloz Sakızı Yeşil bitkilerin hücre duvarında bulunan büyük bir molekül olan selüloz sakızı emülsiyon stabilizatörü ve kıvam verici olarak kullanılan bir maddedir.

Çok İyi

+
Methylpropanediol Metilpropandiol Metilpropandiol, kozmetik endüstrisinde çözücü göreviyle kullanılmaktadır. Bunun yanında çok iyi antimikrobiyal özelliklere sahip olduğuna değinmekte fayda var. Aynı zamanda ürün form...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil Bergamot Uçucu Yağı Citrus aurantium bergamia meyvelerinden elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antiseptik, antibakteriyel ve antiviral özelliklere sahiptir. Yağlı ciltlerde fazla sebum üretimini dengeler. Antib...

Çok İyi

+
Cananga Odorata Flower Oil Ylang Ylang Çiçek Uçucu Yağı Ylang-ylang veya diğer adıyla Cananga ağacının çiçeğinden elde edilen yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve kozmetik ürünlerde koku verici ol...

Çok İyi

+
Althaea Rosea Flower Extract Gülhatmi Çiçeği Ekstresi Althaea rosea bitkisinin çiçek kısımlarından elde edilen ekstresidir. Özellikler kuru ve tahriş olmuş ciltler için cilt yatıştırıcı özelliği vardır. Aynı zamanda anti-inflamatuar akt...

Çok İyi

+
Hydroxyacetophenone Hidroksiasetofenon Hidroksiasetofenon, sentetik olarak üretilen bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Serbest radikal türünü nötralize edebilen bir fenolik antioksidan olan "p-hidroksiasetofenon" olarak da bil...

Çok İyi

+
Pancratium Maritimum Extract Kum Zambağı Ekstresi Pancratium Maritimum bitkisinden elde edilen ekstredir. Pigmentasyon problemlerinde kullanılan bir bileşendir. Cilt aydınlatıcı etkisi bulunmaktadır.

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama