Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Faith in Nature - Rahatlatıcı Saç Bakım Kremi - Lavanta & Sardunya

Faith in Nature Rahatlatıcı Saç Bakım Kremi - Lavanta & Sardunya, saçınızı yumuşatmaya ve parlaklığını arttırmaya yardımcı olacak özelliklere sahip olan lavanta ve sardunya özlü bileşenleri içerir. Kullanımı: Şampuandan sonra Lavanta & Sardunya Saç Kremini nemli saça kökten uya doğru uygulayın. Daha iyi bir sonuç elde etmek için uyguladıktan sonra 5 dakika bekleyin.Beklemeden sonra suyla iyice durulayın.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Brassica Campestris Seed Oil Kanola Tohumu Yağı Kolza tohumu, kanola tohumlarından elde edilen bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde cilt için yumuşatıcı ve potansiyel antioksidan özelliklere sahip, kokusuz bir yağdır. Omega-3 ve omega-6 ya...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Lavandula Hybrida Oil Melez Lavanta Uçucu Yağı Lavandula hybrida bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlat...

Orta

+
Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Anthocyanins Antosiyaninler Antosiyaninler, yenilebilir meyve veya sebzelerin fiziksel olarak işlenmesiyle elde edilen bir maddedir. Kırmızı ve mor tonlar veren suda çözünür, doğal bir renklendirici (boya) maddedir. An...

Çok İyi

+
Cetrimonium Chloride Setrimonyum Klorür Setrimonyum klorür, antistatik özellikleri nedeniyle kozmetikte kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Katyonik bir yüzey aktif madde olduğu için suyu ve yağı dağıtır ve böylece yumuşak ve...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama